Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akarja itt mindenki...

Miért akarja itt mindenki lebeszélni az embereket az i7-s processzorokról?

Figyelt kérdés
Hogy bőven elég az i5 is. Jelenleg lehet, hogy elég, de pár éven belül már lehet lecserélni őket, nekem volt i5-s meg i7-s processzorom is(jelenleg i7 van) és sokkal jobban meg vagyok vele elégedve mint az i5-ssel.

2015. nov. 30. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert ostobák
2015. nov. 30. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert alapesetben az i7 sokkal drágább az i5-nél, és mire az i5 nem lesz elég, addigra a vele egy szériába tartozó i7 is elavulttá válik, vagyis mindkettőt cserélni kell, ha az ember korszerű eszközt szeretne.

(De azért a nyáron én is egy i7-est vettem a srácom gépébe. Igaz oem verziót használtan 70 ezerért és nem dobozost százért.)

2015. nov. 30. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért akarjuk lebeszélni őket, mert mind olyan fukar, hogy codegen táppal és akyga házzal, h81 lappal és hama kiegészítőkkel és 100 forintos fülessel veszi a GTX980Ti-t. Az az extra pénz a semekkora teljesítményemelés (illetve dx12 szempontból az előre nem látható javulás) helyett sokkal jobb helyre is találhatna.
2015. nov. 30. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 válaszolónak tökéletesen igaza van!
2015. nov. 30. 16:55
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha a cpu ara elviszi a vga arat mi ertelme?

amugy ahogy irtak

az i7 tobb mint duplaja altalaban mint egy i5 de a teljesitmenye az nem duplaja...

akkor munkan kivul miert erne meg?

i5 t letudja cserelni kesobb ha szuksege lesz ra melesleg sokkal kisebb veszteseggel

50 es i5 elmegy 30-40 ert mondjuk es egy i7 et 60ert is lehet be tud szerezni ekkor mar

igy is duplajat fizette de 60ezret adot ki lenyegeben ra nem pedig 100 at...

attol is fugg miben vagy elegedet mi volt regi i5 es mi a mostani, mert remelem nem egy 1 gen es i5 t hasonlitsz egy 4. gen hez (csak pl. szoval nem egy generacioban levoket)

2015. nov. 30. 16:56
 6/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#2 ezen el is futotam, latod milyen olcso az i7 mar most hasznaltan?

de aki uj gepet vesz vegyen hasznaltat szerinted kerdezo? mert azert nem mindenki akar hasznaltal bajlodni aztan kulon beszereltetni, hutot is venni ra ha kell ...

atlagfelhasznalonak aztan tenleg megeri ez a herce hurca... (ha igenyli kesobb ugyis megtudja tenni, még olcsobban) de valoszinu nem fogja igenyleni egy kozepkategorias vga val es Full HD t se elero megjelenitovel

vagyis nem annak nem ajanljuk az i7 et akinek van ra, hanem annak akinek nincs, legfeljebb em tud rola...

2015. nov. 30. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!