Mi a véleményetek a kevesebbet fogyasztó processzorokról?
Figyelt kérdés
nagy választás előtt vagyok, hogy milyen processzort is vegyek... abban biztos vagyok hogy intel i5, ám azon belül is van vagy 20 féle.
Intel Core i5-4570S 2.90GHz Low Power (Haswell)-re gondoltam..
szerintetek?
2013. nov. 17. 00:07
1/5 soccerway válasza:
szerintem is haswell amit most érdemes venni.
2/5 A kérdező kommentje:
igen tuom, én is arra gondoltam, de a leirésban amit irtam ott is van hogy haswell :D
csak ugye ez S-es ami kevesebb fogyasztást jelent (65w) a 77 és a 84W helyett....
nyilván job ha kevesebbet zabál Wattban, de nem tudom mennyire mutatkozk ez meg a teljesitményben
2013. nov. 17. 00:17
3/5 soccerway válasza:
4/5 soccerway válasza:
Tehát eldöntöd melyik a fontosabb, a kicsit nagyobb teljesítmény, vagy a kisebb fogyasztás.
5/5 A kérdező kommentje:
ha a régi i3as processzorom nézem ami csak 2 magos.. és jól muzsikál.. nem hinném hogy az a 20W és 300mhz külömbség nagy gyorsaság csokkenést okozna.
igy hát az energia takarékosab a nyertes. köszönöm válaszotokat,segitségeteket! a link nagyon hasznos volt!
2013. nov. 17. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!