Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az AMD phenom processzorokról...

Az AMD phenom processzorokról vélemény?

Figyelt kérdés
Milyen játékokhoz jók?
2015. szept. 23. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Kérdés, melyik Phenom.

Jelenleg egy Phenom X4 9600BE-m van, de azért már érzem, hogy nagyon határon van, a GTA 5 még minimumon is szenved vele néha. A Crysis 3 még egészen jól fut közepesen is, a Life is Strange meg még maximum beállításokkal is hasít. Több modern játékot nem próbáltam, nem igazán fognak már meg.

A Phenom II széria még egészen jól tartja magát, de X4 945 BE alá nem adnám már.

2015. szept. 23. 21:45
 2/3 BM-Striker ***** válasza:
Nekem Phenom II 965 BE-, van és eddig semmi olyan feladat amire ne lett volna elég (azokat leszámítva, mire semmilyen processzor sem elég, pl videó tömörítés)
2015. szept. 23. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Régiek, de még használhatók. A régi Phenom II X4 945 procimat már a feleségem használja jó ideje a kis gépben és bőven elég neki, amire használja (főleg netezés, film nézés vagy egy kis játék egy HD7770 kártyával karöltve). A processzor már 5 és fél éve szolgál minket, ami nem kis idő szerintem (legalábbis az elavulás oltárán). Akkor 32k-ért vettem, megérte!
2015. szept. 24. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!