Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mondanátok nekem infókat a...

Mondanátok nekem infókat a Processzorokról, a fajtáikról, meg az alaplapokról? Meg hogy . Alaplapba . Processzor jó és olcsón meg stb.

Figyelt kérdés

2015. jún. 25. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Na, akkor fussál szépen mégegyszer a kérdésnek, de most szép kerek mondatokkal.
2015. jún. 25. 15:35
 2/6 Trevor. ***** válasza:
?
2015. jún. 25. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:

menj fel egy webáruházba ahol tudsz alaplapot és procit foglalat (socket) alapján keresni.

az hogy mi számít jónak az pedig attól függ mire kell. De ne hallgass arra aki azt mondja hogy csak intel procit... az AMD egy ideje szintén jó procikat árul mértékrendekkel olcsóbban mint az Intel.

Amugy AMDtől felső kategória az FX széria de egy Athlon X4essel is elvan az ember..egész jól (szerintem számodra elég egy Athlon a kérdés tárgyát tekintve)

2015. jún. 25. 16:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, nemtudom miért rakott . okat, mikor én nem így írtam xD. Pontosan azt kérdeztem amit az utolso megválaszolt, tehát hogy melyik alaplapba milyen proci kó meg hogy mi érné meg a legjobban a procik között. játékra kellene jobban de nem szeretnék ilyen gta 5 el játszani csak ilyen forest,rust stb. énis nézegettem amd x4 eseket. vagymég ez milyen? AMD A6 X2 6400K 3.9GHz FM2 Processzor
2015. jún. 25. 17:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Am attol h 4 magos ugyanugy lehet bármilyen ramot rakni bele és bármilyen videókártyát? Alaplapnak ezt gondoltam: [link]

Persze Gigagyte ramokat raknék bele

2015. jún. 25. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
igen,lehet bele tenni bármilyet de azzal számolj hogy a legtöbb program csak 1-2 magot tud kihasználni
2015. júl. 3. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!