Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MSI alaplapokról vélemények?

MSI alaplapokról vélemények?

Figyelt kérdés

sziasztok. milyenek a mostani msi alaplapok? megbízhatóbbak már,mint a gigabyte? A gigáról mostanság csak rosszakat hallok.

És ezek a Sound blaster cinema 2 integrált hangkártya mennyivel jobb,mint egy sima alaplapi realtek alc1150

2014. szept. 8. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Típust mondj inkább.
2014. szept. 8. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia én most vettem egy MSI H97M-E35 alaplapot, egy Core i3 4130-as processzorral és nagyon jól szuperál, jó az integrált hang, tökéletesen működik idáig. Mondjuk nem egy csúcs alaplap, de gondolom azok még jobbak lehetnek, mint ez.

Amúgy a Gigabyte alaplapokkal sincsen semmi gond, egyik ismerősömnek építettem Gigabyte alaplapra Core i7-es konfigot és tuningolni is tudja vele a CPU-t, minden jól működik azzal is, tehát megcáfolom ezzel azokat, amiket hallottál.

Plusz még annyit hozzátennék én is Giga alaplapot használok, mondjuk pár éveset, de nekem se volt még gondom vele.

2014. szept. 8. 19:31
 3/5 A kérdező kommentje:

MSI H97 Gaming 3 erre gondolok.

Igen nekem is most még giga lapom van AM2-es és semmi baj nincs vele,de öcsémnek is giga lapja van ugyanúgy AM2-es és neki állandóan kikapcsol a gép,de szerintem ott a táp a ludas.

2014. szept. 8. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Az MSI H97 Gaming 3 egy nagyon jó alaplap én ajánlani tudom csak neked. :D
2014. szept. 8. 19:52
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi :)

nekem is nagyon tetszik külsőleg és tudásilag is. Szerintem megér 30k-t a jobb hangkártya,hálókártya miatt. Jó persze egy Asus sonar hangártya tuti jobb de az +8-10k lenne.

2014. szept. 8. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!