Integrált CPU-s alaplapokról vélemények?
Én hasonlóból készítettem HTPC-t. Tetszik, hogy minden integrálva volt, és hogy olcsó volt. És persze a passzív hűtés is igen jól jött (látom, ezen is az van). Persze van neki rossz oldala is: az Atom proci nem túl izmos. Sőt. A telefonodban erősebb proci van jó eséllyel.
Én elvagyok az enyémmel, a filmeket gond nélkül le tudja játszani, nem tapasztaltam problémát vele. De ha játszani akarsz vele, azt felejts el. Már egy izmosabb HD youtube videóba is sokszor beletörik a foga.
Jooba járst egy Celeron g1610-el és egy 1155-ös lappal, kiváve, ha htpc-be kell, ert oda egy ilyen jobb lenne:
Oké köszi a válaszokat! Még lenne egy olyan kérdésem, hogy ezek mennyire bővíthetőek? Pl. videokártya, hangkártya stb.
Illetve ilyen játékok mint pl. Hitman BloodMoney vagy Minecrfat futnak rajta? Komolyabb játékokkal ugysem játszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!