Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A videokártyám felhúztam teljesen amennyire lehet, de egyből zöld képernyő jött mikor rá nyomtam az 'elfogadásra' és onnantól semmi indithatom újra mindig a gépet bejön minden de kb 1-2 perc után megint zöld képernyő és ennyi. R9 380 strix 4gb is kártyám van egy fap hexa 500w 80+ tápom van.2015. nov. 22. 23:12
11/18 A kérdező kommentje:
Nem tudok de szerinted tönkre mehetett valami?
2015. nov. 23. 00:14
13/18 A kérdező kommentje:
Ja és amikor bekapcsolom a gépet és be jön ez a gpu tweak akkor nem a teljesen felhuzott videokártya értékeit látom hanem a normál gyárit
2015. nov. 23. 00:18
14/18 meszike91 válasza:
Ha gyári beállításokkal is rossz az gáz.
Fordulj szakemberhez!
15/18 anonim válasza:
Milyen processzorod van?
Ha van IGP-d,akkor dugd át a monitort az alaplapra,és indítsd azzal,majd vedd vissza az órajelet gyárira.
Viszont azért ehhez ész kell,maxra húzni a csúszkát...
Ha leégetted akkor tanulópénznek jó lesz,hogy nem babrálunk dolgokat úgy hogy nem tudjuk mi az.
16/18 anonim válasza:
Ja hogy gyári órajelen ilyen.
Akkor esélyes hogy annak annyi.
17/18 Közveszélyes Kontár válasza:
de boldoggá tettél
legszebb öröm a káröröm
18/18 anonim válasza:
Gratulálok, elb*sztál egy kb. 80 ezer forintos videókártyát. Nekem csak egy kőbuta msi hd radeon 6450-em van, de nem húzom, egyrészt mert passzív hűtésű, másrészt sokkal jobb, mint az igp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!