Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes fejleszteni?

Baltaarcúu kérdése:

Érdemes fejleszteni?

Figyelt kérdés

Melyiket érdemes/nem érdemes fejleszteni, bővíteni?

Egy asztali gépem, és egy kis laptopom van...

Bővebben: [link]

[link]

Nem vírusos, képernyőképeket csináltam...

tegnap 11:33
 1/2 anonim ***** válasza:

A gépet lehet fejleszteni, de szerintem nem érdemes.

Egy i7 vagy Xeon, 32GB DDR3 és egy videokártya után egész használható gép lenne ez, ha nem egy Dell Optiplexről beszélnénk amibe csak SODIMM megy és csak 255Wattos tápja van. Engedd el, építs egy normális PC-t és ne külts erre az irodai vacakra.

A LAtitude E6230-ban a processzor nem cserélhető így ez is lefőtt a fejlesztés terén.

tegnap 13:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Mind a kettőbe SSD-t, az asztaliba meg még memóriát, mert az a 4 GB elég kevés manapság. A 8 sem olyan sok, mint a lapoptban, de általános felhasználásra azért még elegendő. A laptop esetén maximum 16 GB, DDR3 1066/1333 MHz amit támogat a processzor, az asztali esetén pedig 32 GB, DDR3-1333/1600, DDR3L-1333/1600.

Aztán persze kérdés, hogy melyiket mire használod. Egyikben sincsen rendes GPU, hanem mind a kettőben a processzor saját integráltja dolgozik.

De a laptop procija a 2 mag 4 szállal HDD-ről és Windows 10 Pro 64 bit...

m.2 egyik esetén sem, de a sima SATA SSD-k jók.

Összességében én is egyetértek az első válaszadóval, hogy alapvetően felesleges ezzel foglalkozni.

tegnap 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!