Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most érdemes PC-t fejleszteni,...

Most érdemes PC-t fejleszteni, vagy inkább egy kicsit később?

Figyelt kérdés

Kb. szeptemberre tudok annyi pénzt összeszedni, hogy megtudjam venni az alkatrészeket. Szóval inkább akkor vegyem meg ezeket, mikor már meglesz rá a teljes összeg, VAGY folyamatosan szerezzem be az alkatrészeket, amíg össze nem gyűlik mindegyik?

Kicsit tartok tőle, hogy szeptemberre felmennek a pc alkatrészek árai. Ti hogy látjátok?

jún. 22. 01:22
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Szeptemberre biztos felmennek az árak, mint általában.
jún. 22. 04:55
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Nyárvége szokott lenni a padló. Aug elejétől.

Szeptember már késő.

jún. 22. 08:52
 3/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
53%

bizonyos dolgokat megvehetsz "barmikor" mert nem feltetlen valtozik szamottevoen aruk

hattertarak, gephaz, tapegyseg, memoria

Alaplap, cpu, vga ami valtozekonyabb

persze nagyosszegu memoriaval is erdemes lehet varni

jún. 22. 10:49
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Attól függ mi a keret amit elköltenél.

Szeptemberre már itt vannak az új AMD procik, azokra megéri várni ha új gépet építenél de ezt leszámítva más új hardver nem fog jönni a következő két hónapban.

Én nem kezdenék el hónapokra előre vásárolni, vennék mindent egyben ha új dolgokról vna szó. Használt esetén ha jó ajánlat van akkor az vállalható korábban is.

jún. 22. 14:53
 5/7 A kérdező kommentje:

A keret az 500 ezer körül van, konkrétan egy új pc-t rakok össze, csak a hdd és az ssd marad meg.

Ryzen 7 7700 és RX 7800XT lenne a konfigban, akkor gondolom ezeket érdemesebb hamarabb megvenni.

jún. 22. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem most, később minden drágább lesz.
jún. 23. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Jóslást nem vállalnék be, de a Ryzen 9000 indulási dátuma július 15, onnantól lesz raktárkészlet és nyilvános árazás.

Ami pletykákat hallottam, ott arról volt szó, hogy a kihozatal jó és ez lehetővé teszi az agresszív árazást amivel megpróbálják kifogni a később érkező intel procik vitorlájából a szelet. Ha ez igaz, akkor valszeg július közepén lesz némi áresés a 7000-res Ryzenek esetében. A processzor esetében ezt a három hetet szerintem érdemes mindenképp megvárni.

A többi igazából teljesen mindegy, a hát,táp,RAM, videókártya stb ára nem fog jelentősen változni a következő néhány hétben.

jún. 23. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!