Miért ajánljátok az AMD-t?
i7 6700k integrált vidikarival?
Én nekem tényleg van mindkét oldalról tapasztalatom, de ez a szebb textúra dolog nekem sosem tűnt fel és sehol sem hallottam még róla, ergo ez hülyeség!
Az AMD is a DX11 hajnalán belehúzott a támogatásokba és több A?D-s játék jött, mint Nvidiás, persze most megint fordult a dolog, de attól még jók a Radeonok (sőt ahhoz képest, hogy nem is arra vannak optimalizálva a gémek elég jól nyomják nem?). Az R9 380 gyorsabb valamivel és kész, ezért ajánlják. Nekem GTX960 karim van most jelenleg vagyis nem haza beszélek...
Ezelőtt egy Ati Radeon 9200 kártyám volt, most egy GTX 750 Ti karim van. Egyikkel sem volt semmilyen problémám, tették a dolgukat szépen játék alatt. Textúrabeli különbséget nem tapasztaltam, mert nincs is. Tudom, hogy teljesítményük alapján összehasonlíthatatlan a kettő, de volt (és lesz is) mindkét oldalról tapasztalatom.
Ha a kék a kedvenc színed, akkor i7-5775C. Abban Iris Pro 6200 van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!