Miért ajánljátok az AMD-t?
Figyelt kérdés
Miért mindenki az R9 380-at ajánlja a GTX960 helyett, holott nVidia-val sokkal szebbek a textúrák. (tapasztalat) ugyanazon konfigban lett tesztelve mindkét kártya. Hiába lesz 80 fps helyett 100, ha sokkal ergyább lesz a képminőség. Nem értem én ezt.2015. nov. 15. 18:37
1/26 A kérdező kommentje:
A legtöbb játék nVidia-ra lett optimalizálva.
2015. nov. 15. 18:38
2/26 anonim válasza:
Akkor vegyél azt
ki mondta, hogy hallgass másokra?
3/26 anonim válasza:
Mert a GTX 960 vramja 3.5 gigáig bírja aztán viszlát, hiába "4 gigás" a kártya. Ráadásul az r9 380 4gb a gtx 970 szintjén van.
4/26 Trevor. válasza:
Esetleg valamivel tudod bizonyítani is, hogy Nvidia-n szebbek lennének a textúrák? Mert én ilyenről eddig még nem hallottam.
Azért ajánlja mindenki (én is) inkább a 380-at, mert az a 960-al ellentétben ki tudja használni szükség esetén mind a 4GB VRAM-ot és picit erősebb is.
5/26 A kérdező kommentje:
Dehogy hallgatok. Az zavar, hogy az elfogult, inkompetens AMD-fanok félrevezetik az embereket. Holott "Inkább R9 380, mert...mert olvastam prohardveren mástól is...mert és pont.
2015. nov. 15. 18:49
6/26 Trevor. válasza:
#3 Nope, az a 3,5GB VRAM a GTX 970-re vonatkozik. És a 380 gyengébb jóval, mint a 970.
7/26 A kérdező kommentje:
Ha nem is használná ki a 4 gigát, akkor sincs semmi gond. Mire valamelyik játéknál kell a 4 giga, addigra az AMD-del is kitörölheted.
2015. nov. 15. 18:51
8/26 anonim válasza:
Mert jelen pillanatban az AMD jobb kártyákat csinál ugyanabban az árkategóriában! Miért, azt szeretnéd, hogy b@sszunk át mindenkit csak mert Nvidia?
9/26 A kérdező kommentje:
Jó. elnézést hozzáértő, soha egyik kártyát nem látó Gyik-esek. Hülyítsétek csak az embereket.
2015. nov. 15. 18:55
10/26 anonim válasza:
ezek a vélemények ...van a tied ,meg van másé is
aki olvassa el tudja dönteni,hogy mit akar..
nem vagyok amd fan ,de mindenki véleményét figyelembe veszem ...talán neked is ezt kellene tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!