Ha bedugom a pendrivem a gépbe miért nem mutatja? Megnéztem a pendrive tulajdonságait és azt mutatja hogy lemezmeghajtónak érzékeli nem értem miért?
Na jó.Több dolgot akarsz egyszerre, egyidőben. Nem lehet.
Miért fontos Neked, hogy amíg fel nincs téve az új Win7, mi a pendrive neve? (a BIOS-ban úgy is látod majd, hogy melyik a pendrive, ha kéred majd a First Boot Device menüben) Megváltoztatni meg lehet (látom nem olvastad el az előző válaszom 2. pontját! De az új Win úgyis más nevet ad neki alapból, és akkor újra meg kell majd változtatnod)Tehát most csak a telepítésig változna meg.
Érthető voltam?
Próbld meg átírni, de ne kattints alul se az "Alkalmazás", se az "OKÉ" gombra, hanem zárd be az ablakot! Sikerült volna átírni?
Válaszolsz, és lépünk tovább.
Na, a kép alapján:
Nem mondtad egy szóval sem, hogy nem csak formáztad a pen-t, hanem tettél is rá valamit!
Amit rátettél, egy Win7 CD/DVD lemezkép. (itt jön a képbe a lemez szó, ami Neked problémát jelent)
És a rátett lemezképet (vagy egy részét) akarod a gépeden valahová áthúzogatni, hogy legyen egy új Win-ed?
Ez nem így működik!
A pen-t bootolhatóvá kell tenni, és utána lehet telepíteni róla. De: telepíteni, és nem másolgatni, vagy ide-oda húzogatni, mert akkor az fog történni, ami a TE problémád most.(semmi érdemleges)
Ha azt írná ki névnek amit Te akarsz, az akkor is a lemezmeghajtó családba tartozik (lásd a képen a Típus alatt.A Név alatt ott van, amit Te szeretnél látni: SanDisk...) Ha a Számítógép ablakban is azt akarod látni, egyszerű: töröld le a Wint a pen-ről! És az lesz oda írva, amit szeretnél látni. De akkor nem lenne rajta a Win, ami kellene Neked!
Ennél egyszerűbben nem tudom leírni.
Rövidre zárva: ha akarod, hogy segítsek írd meg! Ha nem, azt is. (Ne koptassam itt fölöslegesen a számat)
Egy tanács: nem számít, mit "hallottam". Olvass, tanuld az alapokat, és amit tudsz már, próbáld is ki!
Ennyi. Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!