......Márk...... kérdése:
Ha bedugom a pendrivem a gépbe miért nem mutatja?
Megnéztem a pendrive tulajdonságait és azt mutatja hogy
lemezmeghajtónak érzékeli nem értem miért?
Ha nem mutatja, hol nézted meg a tulajdonságait? Formázva van?
2015. nov. 14. 12:05
2/12 A kérdező kommentje:
Igen leformáztam! Hát megnéztem az f: meghajtó tulajdonságait és ott folt egy olyan "fül" hogy hardver és ott mutatta a pendrivem és ott mutatta hogy ez lemezmeghajtó.
"Ha bedugom a pendrivem a gépbe miért nem mutatja? "
Ezért kérdeztem, hogy hol nem mutatja, de Te mégis meg tudtad nézni?
Lemezmeghajtó, igen. Mint pl. a virtuális meghajtók is (Daemon Tools, Virtual Clone Drive stb. által létrehozottak is)
Szerintem ezzel nincs gond.
2015. nov. 14. 14:58
...cserélhető meghajtó. (a HDD is az)
2015. nov. 14. 14:59
5/12 A kérdező kommentje:
De jólvan.. nekem az kellene hogy újra mint régen normális pendriveként lássam >< nem pedig lemezmeghajtó.. Mit csináljak hogy visszaállítsam??
Magyarul, Neked az kellene hogy kiírja a pendrive nevét a Számítógép-ben?
2015. nov. 14. 20:37
7/12 A kérdező kommentje:
Igen.. az kellene hogy olyan legyen mint régen normálisan tudjam használni pendrive ként.. Hogy bedugom és nem lemezmeghajtónak hanem normális USB pendrive meghajtónak érzékeli..
Na, akkor ezt fussuk át gyorsan.
1. A pendrive a Win számára egy lemezmeghajtó, és asszerint kezeli. (hogy éppen a rendszeren belül USB device, cserélhető meghajtó stb.-t ír a tulajdonságoknál az a Win magánügye) De a kezelése nem változik.
2. a nevét meg tudod változtatni (Tulajdonságok > Általános menüben) Utána bármikor rácsatlakoztatod, ezt a nevet fogja kiírni.
3. Mi az, hogy másképp kezeli, mint "régen"? Ezt leírhatnád nekem! Mi az amit "régen" másként csinált? ( és itt a Win-re gondolok, nem Rád, mint userre.)
2015. nov. 15. 11:31
9/12 A kérdező kommentje:
Régen bedugtam és normálisan érzékelte a G: meghajtót pendirveként és akkor pl.: áthúztam valamit és az a pendriven volt.. Hát igazából nekem azért kellene mert win7-et fel akarom tenni és azt mondták hogy fellehet tenni a gépre pendrive segítségével.. első lépésben le kellett formázni a pendrivet igen azt megcsináltam és azóta valamiért nem normális pendriveként kezeli a gép sőt.. ezért nem is bírok vele semmit csinálni tulajdonképpen olyan, ez hülyén fog most hangzani,: bedugom és érzékeli, de mégse szóval nem tudok vele semmit se csinálni de a gép mégis érzékeli hogy bedugtam a pendrivet...
10/12 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: