Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ips paneles vagy nem a monitor?

Ips paneles vagy nem a monitor?

Figyelt kérdés

rendeltem egy monitort az edigital-tól

[link]

meg is kaptam minden stimmel viszont a leírásban az van hogy ez IPS paneles de megvizsgálgattam itthon és a neten sem találtam ezzel a típussal IPS panelest

a gond csak az hogy éppen az IPS panel miatt vettem ezt és lehet csak átvágás, a típus,modellszám minden egyezik a rendelt-el pedig

2015. nov. 13. 07:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű: nézz rá szögből/oldalról. Ha fakul a kép, nem IPS.
2015. nov. 13. 07:49
 2/7 P.O.C. ***** válasza:

Szerintem nem IPS, egyrészt azért, mert akkor egy ekkora nagy képátlóhoz magasabb ár tartozna IPS esetén.

Másrészt ha összehasonlítod a gyártó oldalán a te monitorod adatlapját egy ténylegesen IPS monitorával, az IPS-nél odaírják hogy IPS:

[link]

[link]

2015. nov. 13. 07:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Utána néztem, 170* és 160* a betekintési szöge (elméletileg).

Nekem is ips paneles a monim, igaz nálam 178*-os betekintési szöggel. Lehet, h egy gyengébb ips panel van benne, azért olyan a betekintési szög, amilyen.

(De ha írsz az edigitalnak ők biztos, h meg tudnák mondani...)

2015. nov. 13. 07:52
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem ips.
2015. nov. 13. 08:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy philips oldalán sem ips-nek írják.
2015. nov. 13. 08:23
 6/7 A kérdező kommentje:

eddig sosem volt bajom az edigital-lal pontos,megbízható

most ezt vagy elírták vagy direktbe átbasszák az embert

email-t nem is lehet nekik írni telefonon meg kalkulálnom kell akkor -pár ezer forintot mire elmondják és kiderítik mi a fa** van -.-

2015. nov. 13. 09:46
 7/7 P.O.C. ***** válasza:
Menj be akkor személyesen, a legtöbb nagyvárosban van boltjuk. Jogod van elállni a vásárlástól, attól függetlenül hogy félretájékoztattak.
2015. nov. 13. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!