Szeretnék venni egy új monitort magamnak " (használtat) " fps játék lenne a cél nem tudom hogy egy 22 colos ips esetleg egy minőségibb 24 colos tn paneles lcd lenne e jobb választás keretem 30 k?
Szia!
Én a minőségibb TN-LCD-re szavaznék. Jobb képminőség, gyorsabb válaszidő, és ha 24 colos lesz, a nagyobb képméret miatt ugyanazon a felbontáson könnyebben kiszúrod az ellenséget, leginkább ha messze van (mert ugye egyszerűen nagyobb lesz).
Papíron egy IPS kijelző is megfelelő (vagy talán jobb is), viszont ennyi pénzért nem épp a legminőségibb, legjobb panelt kapod. A minőségi, prémium monitorban, ahogy a neve is sejteti, jó panel van.
köszi nekem is kb ez az elképzelésem hogy ami igazán vissza tudja adni az ips kép látványát az már drágább kategória lehet talán a betekintési szögek jobbak valamelyest ezeknél az olcsóbb ips monitoroknál .
bemásoltam párat melyiket javaslód ? illetve a samsung úgy hallom elég jó tn panelek terén ?
helyedben 5k-t még rászánnék és vadi újat vennék :)
sosem tudni kiben lehet megbizni használtan / garival is gond lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!