Rolrif84 kérdése:
Játékra és filmnézésre jó a tn paneles, vagy oda is jobb az ips?
Figyelt kérdés
Az íps megéri a felárat?2015. máj. 23. 10:56
1/10 Trevor. válasza:
Mindenhova jobb az IPS. Bár nem volt még dolgom IPS-el, de azt mondják, hogy nagyon jó.
2/10 anonim válasza:
Inkább az IPS monitor, ún "szinesebb" lesz tőle az adott film/játék, értsd szebb színeket jelenít meg, + a látószöge is növekszik.
3/10 anonim válasza:
Jobb az IPS. Én is nemrég váltottam, megérte. :)
4/10 anonim válasza:
Annyi az IPS hátránya, hogy: Drágább, illetve nagyobb a késleltetése. 1-5ms helyett 20-30ms.
Ami, egy kompetitív játéknál hátrány, de ha nem olyanokkal játszol, akkor nem akkora.
5/10 anonim válasza:
A gyors reakciókat igénylő játékokhoz inkább egy komolyabb TN-t javaslok. Minden másban jobb az IPS.
6/10 anonim válasza:
4-es: Ez butaság, régebben így volt, de ma már a legtöbb IPS monitor is hozza az 5ms-es válaszidőt.
7/10 anonim válasza:
6.
Fogalmazzunk úgy: Van 1-2 drágább IPS ami hozza az 5ms-et.
De a többsége, még nem.
8/10 anonim válasza:
40 ezerért már hatalmas választék van, legtöbb 5ms-el.
10/10 anonim válasza:
amit én kinéztem én is játékra és film nézésre az is IPS ASUS PB238Q [link] 6ms válaszidővel rendelkezik, és 60 Hz-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!