Erről a két laptopról mi a véleményetek? Radiumról sok negatívumot hallok, de laptopvásárlásra is kerülendő?
Láttam, hogy Radiumon olcsóbbak, de sok utánaolvasás után elbizonytalanít, hogy érdemes lenne-e onnan rendelni a lapost.
Néztem Youtube-on, hogy hogyan teljesítenek játék alatt, és igazából az árkategóriájában, laptophoz képest, szerintem nem vészes. Az ismerősöm, aki venné, úgyis egy Core 2 Quad-ról és GT210-ről térne át, a hordozhatóság elengedhetetlen suli miatt.
Nem tudom, hogy egy 15.6"-os kijelzőn hogy festene a Full HD-s felbontás, illetve hogy megéri-e a különbséget az 5. generációs i5 és a nagyobb felbontás miatt. Azt olvastam, hogy a K501-esek hűtése jobb a másikkal szemben.
Még egy olyan kérdés, hogy hivatalosan driveres támogatás mindkettőhöz csak Windows 8.1-re és 10-re van. Elképzelhető, hogy a 8.1-es driverekkel menne a Windows 7 is akár? Ha nem, akkor marad a Windows 10.
Nem érdemes, és egy 200k-s gépnél ne 5000ft-on múljon a dolog.
Nekem Asus G501JW-m van és 15 colon jól néz ki a Full-HD.
A kettő közül a K501LX a jobb vétel. X551JX-nél az enyémhez hasinló erős hardvert pakolták tejfölösdoboz házba, ami csak úgy kiált jövőbeli problémákért.
Ne szórakozz Win7-tel, hacsak nincs valami nagyon nyomós okod, hogy azt használd.
Driver problémák macerásak tudnak lenni notebookoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!