Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi kerülendő első randin illetve szerinte nem tanácsos?
nálam első randi kudarcok mert a srác:
- vagy munkásruhában jött el melóból(és nem egy "irodista..)
- vagy tájszólással beszélt
- szintén egyszer láttam, de csicskának akart használni(adtam neki egy ötletet, erre arra kért hogy én hozzak el neki ezt azt hozzá..)
- vagy számolgatta hogy én mennyit fizetek
- lógott az orrából a szőr(gyúrós csávo)
- volt, aki folyamatosan vitatkozott velem akármit meséltem..
- volt, aki arra kért, hogy én utazgassam hozzá(30 km..)
- volt, akinek baja van a nőkkel és rajtam vezette le..
- volt, aki olyan paraszt módon leste a fenekem és állandóan azzal jött, hogy a hugát protezsáljam be a munkahelyemre
- stb
volt hgy sírva mentem haza, hogy nincs egy normális férfi
"volt, aki arra kért, hogy én utazgassam hozzá(30 km..)"
Ezt kontextusba kellene helyezni picit jobban, mert 30km az nem sok egyáltalán, felszállsz a buszra/vonatra és ott vagy.
Akkor jelenthet problémát ha CSAK NEKED kellett volna utazni míg ő heverészik és csak vár, sosem látogat meg téged.
utolsó első randiról szólt a kérdés...
szerintem az elején illene a férfink udvarolnia, nem nekem loholni egy jóformán idegen után...
jah hát neked lehet bejönnek a munkásruhás, tájszólásos, orrból lógó szőrűs, vitatkozós, lenézős stílusú, pénztárcalesős pasik akik nem képesek felállni sem a géptől egy randira menjen a nő.
nem én ülök magas lovon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!