Soccerway kérdése:
World of tanks 8.9 ajánlott és kerülendő hardverek?
Figyelt kérdés
Írjátok be milyen gépen játszotok vele, proci+vga vagy APU elég. Milyen felbontáson, milyen grafikai részletességen, és hány FPS körül megy nálatok a játék. Ha lehet akkor 3-4 évesnél régebbi procis gépeket ne írjatok be. Ami főleg érdekelne, hogy mi a minimum AMD és intel procikból amin folyamatosan 50-60 FPS-el megy. Ami még érdekes lehet hogy viszonylag új gép+régebbi vga. Na jöhetnek az fps adatok.2013. nov. 3. 12:21
1/4 anonim válasza:
Ilyen részletes választ szerintem senkitől ne várj;) Mellesleg. Nekem Asus x501a gépem van, nézd meg az adatait milyen cuccok vannak benne. Nekem így a játék alap grafikával 20-35 FPS és 80-110 ping
2/4 A kérdező kommentje:
Közben utánajártam a dolgoknak. Ehhez a játékhoz össze lehet rakni egy olcsó gépet is, és még külön vga nélkül is elmegy 40-50 fps körül 1920-as felbontáson alacsony részletesség mellett.
http://www.youtube.com/watch?v=M5nb2d6_q_0
Egy közepes vga-val meg szerintem meg is van a 60.
2013. nov. 7. 16:43
3/4 anonim válasza:
Szerintem, egyúttal vehetsz is egy t34-et vagy egy löwe-t.
4/4 A kérdező kommentje:
gondolom ezt nem ide akartad :)
2013. nov. 20. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!