Miért lassú az ÚJ gamer pc-m?
Itt van:
Egyből amint elindiitottam, töltöttem is le rá játékot, kezdésképpen kipróbáltam a Minecraftot, ott 30-60 fps-em volt, utána Dirty Bomb, amiben retkesül laggoltam, fps-t nem néztem.
Hozzáteszem először driverek nélkül próbáltam, utána kipróbáltam driverekkel, és ugyanolyan lassú volt.
Hát ez sajnos ékes példája annak, hogy hogyan sikerült a hardvergyártóknak és eladóknak bekebelezniük a hozzá nem értő vásárlóka.
"GÉMER!!!"
"4 magos!!!!"
" 4 gigaherzes!!!!"
Játékra a két magos i3-am többet tud ennél. Ami "csak" 3.6 ghz-n pörög. Nem az órajelen múlik a sebesség, pontosabban nem csak.
A gép nem rossz egyébként. De ez nem gamer konfig. Ez csak egy reklámszöveg. Mindenféleképp a legfrissebb drivert használd! És igen, egy jobb videókártyával érhetsz el valamit, bár APU-s konfighoz értelmetlen videókártyát rakni.. De már mindegy. Damage is done, jobb videókártya, és jobban mennek majd a játékok is. Amiket bír..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!