Miért lassú az ÚJ gamer pc-m?
Itt van:
Egyből amint elindiitottam, töltöttem is le rá játékot, kezdésképpen kipróbáltam a Minecraftot, ott 30-60 fps-em volt, utána Dirty Bomb, amiben retkesül laggoltam, fps-t nem néztem.
Hozzáteszem először driverek nélkül próbáltam, utána kipróbáltam driverekkel, és ugyanolyan lassú volt.
Átvételtől van 14 napod visszaküldeni. Szépen formázd a vinyót és küldd vissza.
Az APU-s gép nem lenne rossz, ha a játék csak mellékes cél, mondjuk egy otthoni netezős filmezős konfigban. Ebben az esetben inkább az A8 7670K procival venném, újabb, nem sokkal drágább, Win 10-re optimalizált.
APU-s gépbe fontos, hogy a memória dual channelben legyen, azaz 2x4gb. Órajele minimum 1866, max. 2400(2133).
Hát az a 14 nap az már bő egy hónappal elmúlt, de hosszú történet.. A lényeg, hogy visszaküldeni már nem fogom.
És az számiit valamit a gyorsaságán, hogy TV-be van HDMI csatlakozóval kötve?
(Egyébként Win 10-em van)
Vegyél bele egy R9 270X-t vagy egy GTX950-t legalább,meg egy rendes tápot.
Pl FSP Hexa 400W,Corsair CX430W
Nem számít a gyorsaság terén, hogy mire van kötve és mivel...
Hát akkor jól átvertek vele :)) 1 dolgot tehetsz. Nézel olcsón 2x4gb 2400 ramot (nálunk 17E körül van a hyperx fury) és beleteszed azt. Mindjárt meg fog duplázódni az FPS. Raijintek Themis hűtővel jól húzható is a procid.
A jelenlegi memóriát próbáld eladni.
Érdekes lenne, most vesz gépet 100E-ért és rákölt még 65E-t. :))
Jó az a táp, van rá gari. Ha beszarik, majd levásárolja, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!