Szerintetek az ASUS g56jr 5400rpm-es HDD-val nem lenne (relatíve) túl lassú?
erről a gépről van szó: [link]
Core i7 4700HQ
8Gb RAM
2GB NVIDIA GF GTX 760M
1T 5400rpm HDD
Főleg játékra és egyetemre (mérnökinformatikus) kellene és nem tudom, hogy megéri-e az árát, főleg a HDD miatt. Szerintetek?
Természetesen az egyetemen tanulni akarok (furcsa, a mai világban vannak ilyenek is) viszont a szabadidőmben meg játszani (is) szeretnék. Egyébként köszi a válaszod, szerintem is tehettek volna bele legalább egy 7200-ast. Viszont akkor már az ára lenne egy fokkal feljebb...
Azt nem tudom, hogy ennyiért megéri-e és esetleg később SSD-t rakatni bele?
Megéri az SSD, ha nem kell nagy tárhely a HDD-n, ezen a gépen a HDD a gyenge láncszem teljesítmény szempontjából.
Esetleg egy SSHDD is jöhet bele, Kb fél úton van egy asztali HDD és egy SSD között sebességben.
A gép maga megéri ennyiért.
Köszi szépen a választ! Azt hiszem akkor maradok ennél a gépnél és ha kell majd cserélek SSD-re.
Ment a zöld pracli :)
Én két hónapja vásároltam meg ezt a típusú gépet és én nagyon megvagyok vele elégedve.
Ahhoz képest hogy sima hdd indításnál veri barátom sshd-s gépét és nagyon gyors ahhoz képest hogy csak 5400rpm.
Ha gondolkozol ssd beépítésén megéri egy 120gb-st betenni az már olyan 20e körül van és a hdd mehet egy küső házba.
A gép nagyon erős hardveresen a hűtése veri minden ebbe az árkategóriába tartozó gépét.
Csak ajánlani tudom és a kijelző is kiemelkedő, az utólsó fillérig megéri.
Köszi szépen a válaszodat!
Főleg a merevlemez miatt aggódtam, de akkor, ezek szerint, nem lesz gond vele. Azt hiszem nem is gondolkodok tovább melyik laptop legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!