Miért lassú a gamer pc-m?
Figyelt kérdés
ettünk eBay-en egy gamer pc-t:
(em pont ez volt, de ettől az eladótól, és 16 helyett 8 gb ram van benne)
És valamiért laggol például a Dirty Bomb, aminek itt a gépigénye:
Ez miért lehet? Először úgy próbáltam ki a játékot, hogy még nem is teleptettem a drivereket, utána úgy, hogy teleptettem, és mindenhogyan ugyanúgy laggol.
(Most veszem észre, hogy a billentyűzetemen nincs hosszú "i" betű.. wtf? :D)
2015. okt. 10. 18:54
1/10 szántóvető válasza:
mert valszeg nincs benne vga.pontosabban csak integrált vga van benne,legalábbis én erre gondolok az "r7 graphics"-feliratból.szóval a "gaming pc"-kifejezés erős túlzás,mondhatni becsapós.be kéne kukkantanod a ház alá és ellenőrizned kéne hogy mikből épül fel a konfig.
2/10 anonim válasza:
Azért mert ennek köze sincs a gamer PC-hez.
3/10 anonim válasza:
Jól ráfizettél, nincs benne videokártya. Hosszú í pedig azért nincs, mert a villentyűzet nem magyar.
4/10 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne? AMD Radeon R7.. álliitólag :D Nem nagyon értek a gépek összerakásához, majd megkérem osztálytársamat, azért kösz a válaszokért!
2015. okt. 10. 20:12
5/10 anonim válasza:
az a szerencsétlen AMD Radeon R7 az bele van integrálva abba a processzorba, mivel az AMD A szériás processzorokba általában mindbe raknak integráltat. :D Ez pedig tényleg nem 'Gamer' PC.
6/10 szántóvető válasza:
állj el a vásárlástól és küldd vissza,előtte vedd fel a kapcsolatot az eladóval.a múltkor olvastam hogy külföldi webshop esetében is a békéltető testülethez kell fordulni vita esetén,ők illetékesek eljárni.
7/10 anonim válasza:
Papíron nem hazudott, tényleg 'R7' van benne. Csak az az APU-ba integrált okádék, már bocsánat.
9/10 anonim válasza:
Egy APU nagyon messze van a gamer PC-től, ráadásul ez még abból is csak A8-as.
Jól bedőltél ennek az "Ultra Fast Gamer PC" szar dumának.
10/10 anonim válasza:
A8-7650K igpuja az R7 7650K (nyilvánvalóan), ami nem alkalmas arra, hogy mai játékok fussanak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!