Mit tudok tenni az alábbi esetben? Átvertek a szervizben.
Bevittem szervizbe a gépemet, mert elromlott. Azt mondták, nem javítható. Így hazahoztam.
Szétszedte egyik ismerősöm alkatrésznek, hogy ami még jó, azt eladja. Ott voltam, amikor szétszedte.
Kipróbáltuk a memóriát és az eredetileg 2 GB helyett csak 1 GB volt benne. Vagyis egyértelmű, hogy a szervizben kicserélték. Eredetileg 100% hogy 2 GB volt, mert az van a papírján is a gépnek, illetve amikor működő állapotban volt, akkor is annyit mutatott.
De nem tudom ezt 100%-ban bebizonyítani, csak ezt tudom elmondani, amit itt is leírtam.
Mit tehetek ilyen esetben?
Itt, ezen a helyen már én sem tervezek semmit se venni.
Sőt, ha ismerős említené, hogy ő tervezi, elmondanám a tapasztalatomat. Nem szokásom ilyet tenni, hogy valakiről/valamiről a rosszat elmondjam, de most csak a tapasztalatomat osztottam meg, és ha valaki azután is odamegy és ne adj' Isten átverik, én szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!