Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tudok tenni az alábbi...

Mit tudok tenni az alábbi esetben? Átvertek a szervizben.

Figyelt kérdés

Bevittem szervizbe a gépemet, mert elromlott. Azt mondták, nem javítható. Így hazahoztam.

Szétszedte egyik ismerősöm alkatrésznek, hogy ami még jó, azt eladja. Ott voltam, amikor szétszedte.

Kipróbáltuk a memóriát és az eredetileg 2 GB helyett csak 1 GB volt benne. Vagyis egyértelmű, hogy a szervizben kicserélték. Eredetileg 100% hogy 2 GB volt, mert az van a papírján is a gépnek, illetve amikor működő állapotban volt, akkor is annyit mutatott.

De nem tudom ezt 100%-ban bebizonyítani, csak ezt tudom elmondani, amit itt is leírtam.

Mit tehetek ilyen esetben?

2015. okt. 10. 15:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Azért arról a laptopról, márcsak a garancia miatt lesz adásvételi szerződés. Szólj, hogy legyen részletezve rajta a termék tulajdosnága, illetve ha oprendszerrel kapot, akkor ott helyben próbáld ki, futass egy dxdiagot pl... Garancia nélkül meg se vedd. Monjduk ilyen helyen egy pohár vizet se kérnék....
2015. okt. 11. 01:34
 22/22 A kérdező kommentje:

Itt, ezen a helyen már én sem tervezek semmit se venni.

Sőt, ha ismerős említené, hogy ő tervezi, elmondanám a tapasztalatomat. Nem szokásom ilyet tenni, hogy valakiről/valamiről a rosszat elmondjam, de most csak a tapasztalatomat osztottam meg, és ha valaki azután is odamegy és ne adj' Isten átverik, én szóltam.

2015. okt. 11. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!