Mi történik akkor, ha garanciáztatáskor a szervizben nem jön elő a hiba, ami nálam fenn áll?
Figyelt kérdés
Van egy videokártyám, ami garanciális és szeretném visszavinni, hogy kezdjenek vele valamit. Az én gépem csak minden többedik indításkor érzékeli (valamint néha 100% rpm-mel indul el a kártya hűtője), ismerősöm gépében pedig ritkábban, de szintén előfordul, hogy nem ad képet, de nála egy kis mozgatás segít, 'míg nálam nem. Attól tartok, hogy a szervizesek bepróbálják egy gépbe, pont elsőre működik és visszakapom a kártyát és még bevizsgálási díjat is fizethetek..2015. okt. 2. 13:43
1/2 anonim válasza:
Ha ő náluk nem jelntkezik a hiba akkor a következő történhet:1.Visszaküldik neked hogy nem hibás.
2.Elhiszik hogy nálad ezt produkálta és cserélik(ritka eset függ a gyártótol,milyen idős stb)
Nekem most egy asus r9 290 videokártyám volt elrontottam a egyik ventilátorát nem ment.3 honapos volt.Elküldtem garancia szervízbe és a pénzt vissza térítik.
2/2 A kérdező kommentje:
Pixelben vásárolt kártyáról van szó és egy PNY 960.
2015. okt. 2. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!