Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » X3363-al miért nem indul a gépem?

Pali0828 kérdése:

X3363-al miért nem indul a gépem?

Figyelt kérdés
Vettem egy X3363-as procit (kínából) amin rajta van az átalakító. A foglalat kivágva ahogyan kell. Berakva felpörög a gép, elkezdi a BIOS betöltést, végignézi a memóriát, stb, de a procihoz érve nem megy tovább és a biosba be sem tudok lépni, csak pörögnek a ventillátorok mint a nyavalya. Az alaplapom Q43-as Intel chipkészletű. Utána olvastam már rengeteg helyen, de sajnos nem lettem sokkal okosabb. Talán az alaplap microcode biosának frissítése megoldhatja a gondomat? Magát a BIOS-t már lefrissítettem a legújabb verzióra, de semmi sem változott. Az alaplap egy Hp 6000 pro MT gépben van, gyári benne minden.

#HP 6000 PRO MT
2015. okt. 10. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:
lehet rosszul vágtad ki ? vagy elgörbült egy 1-2 láb ?
2015. okt. 10. 14:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Jelenleg is üzemel a gép a régi E5400-as procival,tehát a lábak rendben vannak.A kivágás is jó szerintem...
2015. okt. 10. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!