Új router beállításával kapcsolatok kérdések?
Nos, vettem egy új routert, D-Link N150-et. Elkezdtem a leírás alapján beállítani.
A router 1-es portjába bedugtam a gépbe dugott kábel másik végét.
Ezután a routerhez kapott kábel egyik végét bedugtam a router Internet jelzésű, sárga portjába, a másik végét a leírás szerint a modem Ethernet nevű portjába kéne, de a modemen ilyen nincs, csak 1-től 4-ig és van egy WAN. Szóval a modemen az Ethernet helyett a WAN-ba dugtam bele.
Majd a tápkábelt dugtam be.
Ezek után kéne a böngészőbe beírni a " http://dlinkrouter" címet, viszont nem hozza be.
Ha akkor írom ezt be, amikor simán modemről jön a net(mivel ha routerre van csatlakoztatva nincs netem...), akkor bejön egy szürke valami és ennyi.
Mi lehet a gond?
Köszi, de én most elsősorban arra lennék kíváncsi, hol rontottam el? (én arra tippelek, hogy nincs a modemen Internet nevű port és helyette a WAN-ba dugtam bele).
Nem igazán szórakoznék vele még 2-3 napig.
-az induláshoz talán az is segít,hogy a sz.gépednek wifin már akkor is látnia kell a routert ,ha semmilyen utp kábelt nem dugsz sehová ,csak a routernek adsz 230 voltot,
-látja ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!