Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új router beállításával...

Új router beállításával kapcsolatok kérdések?

Figyelt kérdés

Nos, vettem egy új routert, D-Link N150-et. Elkezdtem a leírás alapján beállítani.

A router 1-es portjába bedugtam a gépbe dugott kábel másik végét.

Ezután a routerhez kapott kábel egyik végét bedugtam a router Internet jelzésű, sárga portjába, a másik végét a leírás szerint a modem Ethernet nevű portjába kéne, de a modemen ilyen nincs, csak 1-től 4-ig és van egy WAN. Szóval a modemen az Ethernet helyett a WAN-ba dugtam bele.

Majd a tápkábelt dugtam be.

Ezek után kéne a böngészőbe beírni a " http://dlinkrouter" címet, viszont nem hozza be.

Ha akkor írom ezt be, amikor simán modemről jön a net(mivel ha routerre van csatlakoztatva nincs netem...), akkor bejön egy szürke valami és ennyi.

Mi lehet a gond?

2015. szept. 26. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
- jó nyomon vagy ,csak így tovább,2-3 nap dzsúdózás szokott lenni másoknak is először a router beállítása
2015. szept. 26. 18:33
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi, de én most elsősorban arra lennék kíváncsi, hol rontottam el? (én arra tippelek, hogy nincs a modemen Internet nevű port és helyette a WAN-ba dugtam bele).

Nem igazán szórakoznék vele még 2-3 napig.

2015. szept. 26. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:

-az induláshoz talán az is segít,hogy a sz.gépednek wifin már akkor is látnia kell a routert ,ha semmilyen utp kábelt nem dugsz sehová ,csak a routernek adsz 230 voltot,

-látja ?

2015. szept. 26. 18:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Az ősrégi asztali gép hogyan látja a routert wifin keresztül? :)
2015. szept. 26. 19:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Valaki esetleg? Fontos és sürgős lenne.
2015. szept. 26. 20:07
 6/7 lali51 ***** válasza:
2015. szept. 26. 20:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Addig eljutottam, hogy beállítsam a routert. Elvileg be van állítva, hogy dinamikus IP cím legyen, de nem tudom ez elég-e hozzá. Windows XP van a gépen, de nem tudok rácsatlakozni az internetre. XP miatt csak WAN miniport(PPPOE) típusú csatlakozást tudok létrehozni. A Wifi sem jó, azt írja nem lehet internetkapcsolatot létesíteni ezen a wifin (pedig beállítottam jelszót is).
2015. szept. 26. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!