Router beállitásával van bajom. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azt a helyzet hogy valamit ellállitóttam a router menüjébe vagy mijébe (192.168.1.1. És azóta nem jó az internet, mert úgy volt hogy az internet jött egy modembe, és a modemből a routerWAN portjába egy UTP kável, azt hiszem így hívják. Na most az a helyzet, mióra elállítottam valamit, így nem jó ha összekötöm a kettőt, de hogyha az UTP kábel a gépbe megy akkor van internet. Csakhát kellene a WIFI. A Router egy TP-LinkTL-WR642G. Nagy szerintem valahogy Gyári állapotra kéne visszaállítani, de a RESET gombbal nem megy.
2014. febr. 27. 11:31
1/24 Tengor válasza:
Szerintem pedig be kellene ismét állítani a net adatait.
Javaslom hívj valakit, aki már csinált ilyent és figyelj!
2/24 anonim válasza:
Ami jön a modemből szúrjad bele a router 1 portjába és a hátulján található reset gombot tartsd hosszan.
3/24 A kérdező kommentje:
Nem tudok hívni senkit. Ezt hogy érted hogy beállítani?
2014. febr. 27. 11:37
4/24 A kérdező kommentje:
Mondom ha hosszan tartom nem áll vissza gyári állapotba. Ugyanúgy megmarad rajta minden beállítás.
2014. febr. 27. 11:38
5/24 A kérdező kommentje:
Router WAN portjába, Vagy az 1es portba pl ahova a gépet is beszoktam dugni?
2014. febr. 27. 11:39
6/24 A kérdező kommentje:
De aza baj hogyha összekötöm a router a MODEMMEL ÚGY AHOGY KELL. NINCS INTERNET. ÍGY NEMTUDOK BELÉPNI A ROUTER BEÁLLÍTÁSAIBA. vagy úgy is lehet ha nincs internet?
2014. febr. 27. 11:47
7/24 A kérdező kommentje:
Szóval amíg nem tudok belépnia Router beállításaihoz MIVEL NINCS INTERNET routerrel hiába nézem hogy hol mit kell beállítani.
2014. febr. 27. 11:49
8/24 anonim válasza:
Ne kiabálj. Nem értesz hozzá. Nem kell internet,hogy bele tudj menni a beállításaiba. Tartsd hosszan azt a resetet,hogy vissza álljon alapra és szúrd az 1 számú portba a lan kábelt, igy semmit se kell beállítanod jó esetben.
9/24 A kérdező kommentje:
És meddig tartsam?
2014. febr. 27. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!