Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » TP-Link TL-WR740N router...

TP-Link TL-WR740N router beállításával kapcsolatban kérnék segítséget! Digis vagyok. Mi lehet a baj? (többi lent)

Figyelt kérdés

Mindent beállítok de ezt írja ki : 1.Please check the WAN connection type and parameters.

2. Please check your network connectivity and retry.

szerintem az a baj hogy ugy van nálunk a net hogy a sz. gép bekapcsolása után külön csatlakozni kell a netre.

2013. febr. 27. 18:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez ugyan nem a te típusod beállítása, de az összes TP-Linkest így kell: [link]
2013. febr. 27. 18:08
 2/13 P.O.C. ***** válasza:

Hagyd a CD -t, mert sosem fog kiderülni mi a baj.

Konfiguráld webes felületen, itt egy kis segítség:

[link]

Neked PPPoE -t kell majd beállítani, megadni a felhasználónév/jelszó párost, utána már a router fog csatlakozni. Nem lesz szükség sőt nem is szabad a géppel csatlakozni a digihez.

2013. febr. 27. 18:09
 3/13 anonim ***** válasza:

hm..

miert nem szabad ?????

digis vagyok ...es nalam szabad....connectify-vel osztom meg..meg stabilabb mint routeresen...

2013. febr. 27. 18:20
 4/13 anonim ***** válasza:

18:20! Azért, mert az a router feladata. Ha te mindig "stabilan" akarod gépről megosztani a neted (ami hülyeség, de mindegy), akkor tényleg azzal kell csatlakozni, de a routernél nem.

A kérdésre a választ meg már legalább ketten leírták.

G.

2013. febr. 27. 18:26
 5/13 anonim ***** válasza:

koszike ...de ha tudnad mirol van szo ???....wrt-120n routernel stabilabb az acer 5570-es laptopom....plussz megfelelo sav elosztast biztosit a progi...tovabba ha nincs valakinek x osszege routerre akkor ez egy olcso megoldas ..

es nem utolso sorban a digis ugyfeles igy tesztelteti a halozatat ,hogy kizarja a router hibat ...vagyis barmikor lehet direktbe csatlakoztatni a pc-t

2013. febr. 27. 18:46
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem állok le vitatkozni. Neked szent meggyőződésed, hogy a számítógéped stabilabban működik routerként, mint egy router. Remek. Bár azt nem tudom, hogy a digis dolognak mi köze van mindennapi használathoz...

G.

2013. febr. 27. 18:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, ha a laptoppal akarod osztani a netet, akkor miért görcsölsz a routerrel?
2013. febr. 27. 18:51
 8/13 anonim ***** válasza:
nem meggyozodes ..tapasztalat....a routerem eleg gyakran megadja magat, a digis direktbe volt kivancsi a halozatra.a connectifyt meg kiprobaltam....
2013. febr. 27. 18:54
 9/13 P.O.C. ***** válasza:

"..tovabba ha nincs valakinek x osszege routerre akkor ez egy olcso megoldás .."

Egy jó router kb. 5-6 eFt. 2-3 hónap alatt behozza az árát, ha a villanyszámlát nézed, ami a megosztó géppel zabáltatsz fel. Ehhez képes egy router teljes terhelésnél eszik vagy 8W -ot, készenlétbe meg annyit se mint egy TV stand by -ba. És mindíg rendelkezésedre áll ha egyszer beállítod, nem kell semmiféle szoftveres hókusz-pókusz. (Bár ha nem te fizeted az áramot, akkor valóban olcsóbb megoldás a connectify. :D)

Azt a sz*r beépített antennás Cisco WRT120N -et meg nem vedd alapul, attól hogy valami márkás még nem lesz jó.

Hardveres szempontból bizony még a 4 eFt -os TP-linkek is megverik.

2013. febr. 27. 19:01
 10/13 anonim ***** válasza:
akkor lehet direktben hasznalni a digis netet vagy sem..?.;-)
2013. febr. 27. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!