TP-Link TL-WR740N router beállításával kapcsolatban kérnék segítséget! Digis vagyok. Mi lehet a baj? (többi lent)
Figyelt kérdés
Mindent beállítok de ezt írja ki : 1.Please check the WAN connection type and parameters.
2. Please check your network connectivity and retry.
szerintem az a baj hogy ugy van nálunk a net hogy a sz. gép bekapcsolása után külön csatlakozni kell a netre.
2013. febr. 27. 18:01
11/13 anonim válasza:
volt tplinkem ,dlinkem is ...most ez a szar beepitett antennas van...mar vissza nem vihetem ..a connectify nem az aramszamla miatt jo.....
12/13 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat sikerült! A CD hasztalan! A legjobb a www.tplinklogin.net
2013. febr. 27. 19:26
13/13 P.O.C. válasza:
Ja, egy géppel mindenképp úgy ajánlott. Kettővel vagy többel, nem praktikus és nem gazdaságos, tehát router rulez! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!