Nvidia Gforce 2GB kártyát bármelyik számítógépbe be lehet tenni?
Olvastam egy használt PC hirdetést, ahol azt írták, hogy a video kártya 380 MB-ig bővíthető... ez azt jelenti, hogy nem minden PC fogja vinni a 2GB-os videot?
Milyen alap proci kell hozzá?
Amit keresek most az a intel dual...
értem, hogy itt mindenki kocka, én nem :)
van valami hardver követelménye a gForce video 2GB kártyának? Mit nem lehet ezen érteni? Ha ennyire kocka valaki, akkor kitalálhatná, mi a kérdés lényege...
pl. egy 200 Mbit internethez már i7 alaplap kell...
feltételezem, hogy egy commodore 64 számítógép nem fogja vinni a 3D alkalmas gforce 2GB kártyát.
Igen van.De a VGA PONTOS tipusát mond.
"pl. egy 200 Mbit internethez már i7 alaplap kell..."
Ez megint hülyeség...
i7 alaplap?
Látom unatkozol....
Ok. Na akkor példa: itt van egy ilyen PC: [link]
Nekem nem játékra kell, hanem Photoshop, videovágó szoftverek stb... ezeknek is azért nagy a memória igénye, kell a 3D kártya, és kell legalább egy dualcore.
Milyen videokártyát érdemes beletenni normális áron?
Itt van pl. egy 210-es kártya. Nincs írva, hogy viszi-e a 3d-t. Ezt honnan látom? [link]
Ez jó bele? Mitől függ, ha nem? Mit kell nézni a videokártyán, mert valahol írták, hogy hiába 2GB-ás pl. a videokártya, nem elég erős. Akkor mitől lesz erős? Mi az elég egy Adobe videovágó szoftverhez? pl. Adobe premier 5?
thx a lot.
Ember!
Alaplap pontos típusa, videókártya pontos típusa kell, hiába vagyok óriási kocka, hiába raktam össze már jópár gépet össze, ha nemtudom azt a rohadt alaplap tipust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!