Mi a véleményetek erről a gépről? Alaplap:GIGABYTE GA-Z97M-D3H CPU: Intel Core i5-4690K VGA: Gainward GTX970 4GB DDR5 Ram: Kingmax 8GB DDR3 1600MHz HDD: Wt 1TB Táp:Cooler Master 500W B500 V2 Ház:Gigabyte GZ-G3 Plus Hütő:Cooler Master Hyper 212 EVO
Beépíthető processzor hűtő magasság (mm): 145
pcx bolt ezt irja hogy honan vette jo lenne tudni de elege hiheto a 18,5cm es szeleseghez merten
pcx en egy vasarlo irja hogy van a tap alat beepitett porszuro (nem kiveheto)
jo lene tudni milyen is ez valoban porszuro vagy a vedoracsra mondja azt?
gyarto a max vga hosszot se irja ezt is pcx en latam tehat (el is felejtetem kozben) '29cm t ir pcx bolt
gyartonal vegre bejott a cpu magasag leirasa
eddig nemtudom miert nem akart :D
150mm without fan on side panel.
vagyis ha oldal panelre nem teszel ventit
WTF? nem emliti gyarto hogy oldalpanelre ventihelyet tett voln ... 2 12cm elore 1 12 fentre 1 8 hatra
szoval oldalt legnyilas van csak nem ventihely legalabbis ha van mirrt nem vette szamitasaba?
Dimension
120 x 80 x 159 mm (4.7 x 3.1 x 6.3 in)
15,9cm vagyis 1mm hijan 16cm magas cm212
gigabyte is 29cm hoszu vga t ir maxnak
Nemtudom mi bajotok van a Cooler Master tápegységekkel, nekem a regi gepemben 7eves meg most is mukodik , az ujban is az van, azzal sincs problema.
Házért tenyleg felesleg 20.000forintot kidobni. En egy olcso , tnyleg olcso hazat vettem 3.500-4.000ftert, minden elfér benne , alitolag 41-2cms videokártya is.
""gigabyte gtx760-as kártyája ami elvileg 295mm míg a ház elvileg csak 290mm-es kártyát támogat, de még így is maradt vagy 5 mm szabad hely. Nagyon jó""
ebbol legalabb tudjuk hogy a gyakorlatban max 30cm es vga paszirozhato bele
ipon on latni hogy oldalra 2venti fel is szerelheto, mondjuk annak semmi ertelme...
ok gephaz? neked is Zalman Z3 at ajanlom nezegetesre elsonek de 20ezerig egy rakat Zalman tipus van
de ott a Xigmatek, DeepCool, BitFenix es egy rakat m'eg....
Cougar, Raijintek, Corsair, in Win stb...
most nezegetem ipon on a giga haz vasarloit
#13 semmi csak hogy a tipus szamit
egy 970 100ezer egy i5K kb. 70ezer? a konfig nagyon draga es tuningos
maga a B500V2 hasznalhato tap de m'egsem illik ez a 12ezer koruli tap egy 200ezer+ os tuningos jatekgep ala... szerintem
persze m'eg mindeg szazszor jobb mint ha az Elite Power 600 M4 veszelyes hulladekot venn'e No. 1
3 x system fan headers
alaplapra 3 haz ventit tudsz kotni vagyis nem muszaj kulso fordulat allito sem hazon, de persze az is elony neha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!