Mi a véleményetek erről a gépről? Alaplap:GIGABYTE GA-Z97M-D3H CPU: Intel Core i5-4690K VGA: Gainward GTX970 4GB DDR5 Ram: Kingmax 8GB DDR3 1600MHz HDD: Wt 1TB Táp:Cooler Master 500W B500 V2 Ház:Gigabyte GZ-G3 Plus Hütő:Cooler Master Hyper 212 EVO
minek a 20ezres haz igazabol? ami ahoz kepest hogy nem rossz meg draga is m'egis eleg szukos belul es kicsit tobbet is nyujthatna enyiert szerintem
tap a hazhoz merten nagyon alulnalasztott...
18,5cm szeles a haz az cm212 16cm magas
neztel valami tesztet hogy ekkora huto befer e?
Ha már ilyen gépet vesz valaki akkor már nehogy a tápon spóroljon.
Én elsőnek megnézem mennyi pénzem van, megnézem kb mit tudok venni belőle és ezt a táppal szoktam elkezdeni, utána hozzámérem a CPU-t és a VGA, majd a maradékot kitöltöm.
Ha nagyobb a táp mint ami bőségesen elég lenne akkor összeszámolom kb mennyit enne 12V-os ágról, rászámolok még 50W-ot és kész úgy választok kisebb de ugyan úgy minőségi tápot.
Na most azt mondom, hogy ilyen gépbe már egy FSP Raider-t vagy XFX TS esetleg PRO-t, vagy Chieftec CTG-500-at legalább.
#7 nem #5 linkeld be mi alapjan hiszed hogy a cpo huto belefer?
alig talalni infot neten gyartoi honlapjan semmi test/review nincs rola
csak ipon pcx meg egyeb felhasznaloi tapasztalatokra lehet tamaszkodni max cpu huto magasagot illetoen de 2,5cm az nagyon keves hely ...
gyarto nem emlit porszurot (10ezresekben is van)
viszonylag rovid vga k fernek bele ami nem jo jel szinten olcsobbakba is befer olyas amit nem is kapni, pedig a haz eleg mely
8cm es huto van hatul ami nem jo pont de legalabb ellensulyoza hogy tetejere is lehet hutot tenni
osszesegeben ez egy beragadt aru gephaz szerintem, mert manapsag olyan 10ezres arban lenne ertepme ilyennek (en akkor se valasztanam)
tuning cpu mihez kell? vagy a legolcsobb i5 is eleg vagy egy kicsit erosebb amin nincs akkora felar, ha tuningolni szeretnel egy jobb tap es jobban szelozo gephaz hasznos lenne, meg amibe biztosan tudni hogy a cpu huto rendesen befer
Meg utólagos tájékozódás után a házzal is, mert fele ennyiért kapsz sokkal normálisabbat, tágasabbat.
20 ezret ez akkor ért meg, ha elmentem a WC-re és ott arany jött....
Merem állítani, hogy egy Raijintek Arcadia házzal is jobban járnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!