Ez mennyire életképes config?
Alaplap: ASUS Z87-PLUS
CPU: INTEL Core i5-4670K
TÁP: CORSAIR Builder Series CX600W v2
VGA: Gainward GTX770 2GB
Procihűtő: ARCTIC COOLING Freezer i30
Ház: Aerocool VS-4 tudom hogy nem férbe a hűtő a házba ha rajta az oldala.. Ha leveszem a ház oldalát akkor be fér? (Bocs hogy ilyen hülye kérdést tettem fel.)
Ram: 8GB Kingmax 1600mhz 1DB nem kit
HDD: 2x500GB WD caviar blue
Ti mit változtatnátok rajta ?
ram: kingston 2x4gb hyperx xmp blu 1600mhz (fontos a kit, több szempontból is)
alaplap: z97-es chipsetű legyen, a későbbi fejleszthetőség érdekében
HDD: 2x500 gb ? noooooooormális? :D WD 1TB caviar blue
ház: sharkoon bulldozer, elfér benne a hűtő szerintem és sokkal szebb is, mint az aerocool
Ami a mostani gépben van.
8GB Kingmax 1600mhz 1DB nem kit
HD7770 vga-t nem biztos hogy veszek azt majd idővel mert nem hiszem hogy be fér a keretbe
LC-POWER 500W táp
Az a két HDD
A Corsair táp amit venni szeretnél jobb, mint a srác által ajánlottak. Szerintem figyelmetlen volt és azt hitte, hogy nem akarsz új tápot venni, azért ajánlotta azokat :)
Szerintem jó kis konfig, ha beleférne a keretbe esetleg 1 terrás belső vinyót vennék, csak 2-3 ezer Ft-tal drágább. Ha azonban amúgy is helyspórolós vagy és szoktad törölgetni a nem használt dolgokat, (+ nem töltesz le és nézel gyakran blu-ray filmeket) elég lesz az 500 giga is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!