Miért csinálja ezt a gépem? Mit csináltam rosszul?
Néhány hónapja újra kiellett telepíteni a gépemet.Azelőtt a tálcán megjelent nVidia ikonnal a felbontást tudtam állítgatni,a lényeg az hogy az ikon megjelent.
Miután újratelepítettem a gépet és telepítettem rá az nVidiát nemhogy az ikon nem jelent még (és a gépen akármit csinálok nem tudom elérni azt a menüt amit régen használtam) de minden egyes alkalommal,mikor filmet nézek bármilyen lejátszóban elsötétedik előtte a képernyő (így bevillan) mintha átállított volna valamit (talán a felbontást)és így pl teljes mérettel le sem tudom játszani a filmeket a lejátszóban.Lehet,hogy egy picit értelmetlen,de nem nagyon értek ehhez a részéhez.Kérlek aki tud,segítsen nekem,már nagyon idegesítő :) Köszönöm:)
Szerintem a videó kártya driver nem megfelelő. Ugyanazt telepítetted vissza ami régen volt, vagy másik verziót?
Lehet gond az oprendszer frissítéssel, nem írtad milyen oprendszered van.
Lehet videó kodek hiánya is a rendszernek. Én ezt használom: K-Lite_Codec_Pack_580_Full
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!