Kizártam magam a panel lakásból, a kulcs belül maradt a zárban, és így a másik kulcsommal sem tudom kinyitni. Ötletek, hogy lakatos nélkül hogyan tudnám helyrehozni? (a bankkártyás trükk nem nagyon sikerült, de vszínűleg én csináltam vmit rosszul. )
Csöngess be.
De mindenképpen jobban járnál ha a megfelelő kategóriában tennéd fel a kérdésed.
ma 19:34
Van fogalmad arról, milyen egy ajtó, ha kívül nem kilincs van, hanem egy sima gomb?
7,51-es vagyok!
Sztem kamu kérdés! Ha valóban kizárta magát egy panelban, akkor nem tudta volna a számítógépen feltenni ezt a kérdést.
Egyébként nagyon könnyű kizárni magunkat, ha az ajtó pl. huzat miatt becsukódik mögöttünk és nem kilincs, csak gomb van kívülről.
Nem volt kamu kérdés, úgy jutottam gépközelbe, hogy még nem ott lakunk, az lesz az új albérletünk, és a jelenlegi albiból írtam.Erkély nincs, amire fel tudtam volna mászni, és hiába csengettem volna, mert a lakás ajtaja zárult be, belül a kulccsal, tehát senki nem nyitott volna ajtót:)De már megoldottuk a problémát. A gondnok kifeszítette csavarhúzóval.
Köszi szépen a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!