Elbírja a konfigom elbírja a táp? (részletesen lent)
Nemsokára gépet fejlesztek, de új táp is kell, ezért kérdezem.
konfig: i5 4460
10 gb ram
asrock h81m hds
500 gb vinyó, átlagos odd..
Na, ezt elbírja egy ilyen táp? táp: [link]
+ betennék majd később egy videókártyát. Valószínű, ha siker lesz a gtx 950, akkor az lesz.
És, ha kellenek ilyen olyan átalakítók, (6 pin,8 pin, molex??) akkor tudnátok írni? Előre is köszi.
Hétfőn 7 (plusz házik)
Kedden szintén 7 (plusz az összes reál tárgy van akkor)
Szerdán 8 - de lesz még 9., 10. is, mert elsősegélynyújtós izére megyek, ami beszámít az 50 órába
Csütörtökön megint 8 (szerencsére ekkor nem kell megszakadni a tanulásban
pénteken 6 -ez viszont jó, mert egy kicsit tudok lazítani
szombaton ált. tanulni fogok, vasárnap meg végigkockulni a napot. Ezt a förmeteget csak így lehet megoldani.
Mondjuk még mindig jobban meg van oldva, mint a tavalyi órarend, mert az egy borzalom volt.... (pl. egy lyukasóránk volt minden héten CSAK az infó óra miatt -.-" )
Nekem rosszabb a helyzet kedd,szerda 8 óra a többii mind 7
:( még 6 órám sincs meg még info se :(
Szokjatok hozzá, ha később elmentek egyetemre valami komoly szakra, akkor lesz ez még rosszabb is. Pl én csütörtökön délelőtt 10-től este 8-ig vagyok, de még csak nem is 1-2 kredites tárgyakért.
Kitöltő tárgyam se sok van, plusz 1-1 előadás se 45 perc. A programozás labgyakom pl 4 órás.
Ez csak ilyen előre riogatás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!