Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elbírja a konfigom elbírja a...

Elbírja a konfigom elbírja a táp? (részletesen lent)

Figyelt kérdés

Nemsokára gépet fejlesztek, de új táp is kell, ezért kérdezem.

konfig: i5 4460

10 gb ram

asrock h81m hds

500 gb vinyó, átlagos odd..

Na, ezt elbírja egy ilyen táp? táp: [link]

+ betennék majd később egy videókártyát. Valószínű, ha siker lesz a gtx 950, akkor az lesz.

És, ha kellenek ilyen olyan átalakítók, (6 pin,8 pin, molex??) akkor tudnátok írni? Előre is köszi.

2015. aug. 24. 18:39
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 A kérdező kommentje:
A hamburgert vettem meg :)
2015. aug. 27. 15:27
 52/69 A kérdező kommentje:
Még 1x köszönöm a hasznos válaszokat :)
2015. aug. 27. 15:28
 53/69 A kérdező kommentje:

Ja, és a konfigom most így néz ki:

i5 4460

10 gb ddr3 ram.

asrock h81m hds

gagyi gépház xd.

lg odd, 500 gb vinyó

hamburger táp

Na, ez már egy stabil alap játékhoz, ugye? :D Én a legújabb Need For Speedet már nagyon várom, de ha valaki tud esetleg nemsokára érkező, vagy simán új és jó játékokat, az írhat :$

2015. aug. 27. 18:21
 54/69 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon jö,megbízható, erős konfig lett
2015. aug. 27. 19:04
 55/69 A kérdező kommentje:
#54 Jaja. :D Már alig várom, hogy jöjjön a pakkom :D Neked is megy a zöld :D
2015. aug. 27. 20:49
 56/69 A kérdező kommentje:

Sajnos a gép kicsit később érkezett meg, de megérte kivárni. Emberek, ez egy rohadtul jó gép most :D :D :D kb. 2 órát bénáztam az összeszereléssel, de megérte :D (kábelek összevissza xD) Emberek, ez az i5 eszméletlen a Celeronhoz képest !!!! :D

Csak annyit bakiztam, hogy nem tudtam hova kössem a bekapcs gombot, viszont a reset gomb most jó helyen van, ezért be tudom kapcsolni xD (ezt majd javítom :s)

i5 4460

10 gb ram (8+2)

asrock h81m hds

gagyi gépház

hamburger

Emberek, még egyszer köszönöm a segítséget :D

2015. szept. 1. 20:12
 57/69 anonim ***** válasza:
100%
Jó gamer-kedèst :D amugy milyen vga van benne?
2015. szept. 1. 20:43
 58/69 Trevor. ***** válasza:
Az alaplap kézikönyvében le van írva a pontos bekötés, én is onnan néztem. Persze hogy jó az a proci, én már lassan egy éve használom.
2015. szept. 1. 22:03
 59/69 A kérdező kommentje:

#57: integrált vga. Nincs pénz vga-ra, és amúgy se tudnám kiélvezni a külön vga-t, mert rengeteg órám van (10.es vagyok xD)

Am majd megnézem a kapcsolási rajzot neten, de muszáj megkeresnem a kézikönyvet is. (sejtem már hol van)

2015. szept. 3. 18:51
 60/69 A kérdező kommentje:

Megvan a kézikönyv! Be is fogom kötni rendesen. Ha még olvassátok a topikot, akkor lenne egy kérdésem. Házilag hogy tudnám megoldani, hogy jobb legyen a ház szellőzése? Ill. hogy tudnék közvetlenül a chipset fölé ventit rakni? Ugyanis a chipset iszonyatosan melegszik... Én már kezdek azon gondolkozni, hogy lefektetem a gépházat, és a fizika segítségével be is fűtök (xD), és a meleg is eltávozik.

Összesen 2 max. 3 ventilátor áll rendelkezésemre. Egyet szeretnék tenni a vinyóra, egyet rendszerhűtőnek, és a 3.at pedig chipset hűtőnek használnám. Hülyeség? Ki használ ilyen házi DIY megoldást rajtam kívül? :DD

2015. szept. 4. 17:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!