Elbírja a konfigom elbírja a táp? (részletesen lent)
Figyelt kérdés
Nemsokára gépet fejlesztek, de új táp is kell, ezért kérdezem.
konfig: i5 4460
10 gb ram
asrock h81m hds
500 gb vinyó, átlagos odd..
Na, ezt elbírja egy ilyen táp? táp: [link]
+ betennék majd később egy videókártyát. Valószínű, ha siker lesz a gtx 950, akkor az lesz.
És, ha kellenek ilyen olyan átalakítók, (6 pin,8 pin, molex??) akkor tudnátok írni? Előre is köszi.
2015. aug. 24. 18:39
41/69 A kérdező kommentje:
Oké, akkor a hamburg(er) az enyém. Köszönöm a segítséget :)
2015. aug. 24. 21:40
42/69 Trevor. válasza:
Nincs kedvem elolvasni a sok baromságot. Igen, elég lesz a ctg-400 táp és a H81 lap. Azt ígérik, hogy 90w tdp-s lesz a gtx 950, szóval lesz elég tápcsati.
43/69 A kérdező kommentje:
Oké Trevor, neked is kösz :D Amúgy az volt, hogy legend666 "vallásháborút" indított, vagyis elkezdte szidni a ctg-t, és mondta, hogy az fsp milyen jó.. az első 2 oldal kb. csak veszekedés. Aztán 2-en is mondták, hogy a Thermaltake Hamburg 530W jobb, de te most a chieftecet ajánlod.. xD Szerintem a hamburgot veszem amúgy, de köszi.
2015. aug. 25. 08:31
44/69 anonim válasza:
Csak hamburger ne!! Nekem is olyan táppom volt ami olyan rohadt hangos!! Ja és az FSP jobb választás mivel az is elfog mindent bírni,és azzal tényleg nem lesz gondod!
45/69 anonim válasza:
Első szériás hamburgod volt? Mert ott volt a tesztekben hiszti a hangra, az újról készültekben ilyet(és akinek van ph!-n) nem olvastam. Mondjuk hibás is lehetett a példányod, meg a hangos kifejezés maga nagyon relatív dolog.
Amúgy ha már hang és venti, a Hexa talán a kategória leghamarabb bedöglő yate loon ventijét kapta, ha jól dereng a hexa+ is azokkal jött.
46/69 A kérdező kommentje:
Most már maradok a thermaltakenél. A válaszokból azt szűrtem le, hogy ami chieftecet kinéztem, az gyenge lesz, az fsp több okból nem tetszett, végül itt kötöttem ki. Azért lesz jó a hamburger, mert videokari beépítése esetén nem kell tápot cserélni.
2015. aug. 25. 12:04
47/69 Trevor. válasza:
Az "új" Hamburg 530W Sirtec beles, akárcsak a ctg. Nekem ctg-500 tápom van, hangtalan a ventije, az eddig használt 14 hónap alatt semmi gond nem volt vele. De a hamburgerrel jobban jársz, mert nem osztott a +12V ág. Az a gyerek, aki szerint egy náci "tesztoldal" miatt nem jó a hamburger, járt itt?
48/69 A kérdező kommentje:
Én is pont ezért akarom a hamburgert, mert nem osztott a 12v :D nem tudom miért kellett leszólni :(
2015. aug. 25. 16:26
49/69 anonim válasza:
Azért pcx en elég sokan illették negativ kritikával az fsp t mig a ctg 500as ról csak jót olvastam ott
50/69 Trevor. válasza:
Szerintem az FSP-nél a ventilátorra panaszkodnak sokan, hogy csapágyas lesz és zörög. A Hamburg 530W 15ezerért az egyik legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!