Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy konfigom amit fel...

Van egy konfigom amit fel akkarok tuningolni segítséget kérnék hogy mit fejlesszek?

Figyelt kérdés

Mostani konfig:

Alaplap: Asus P8 H61 M-Evo,

Ram: 2x4GB DDR3 1600MHZ,

Processzor: intel core i5 3350p,

Táp: Lc-power 600w lc-600h-12, Videokártya: MSI Radeon HD 6770r;

Amúgy a konfigot játékokra használnám meg programozásra pl.(Watch Dogs, GTA 5,Assassin's Creed széria,Far Cry4)--ezek töbsége most is megy de fel akkarom újitani az újjabb játékok miatt!!

Én videokártya és táp cserére gondoltam,de ha ti másra gondoltatok akkor nyugodtan írjátok le!!

Ezt az egészet kb. 60000ft-ből akkarom megoldani max. 70000ft-re tudok fel menni!!

2015. aug. 13. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:

15k-ból egy FSP Raider 550W-os tápot

55-kból pedig egy R9 280-at.

2015. aug. 13. 22:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ebből az egészből a RAM-ot tudod megtartani, mást nem nagyon, ha ilyen igényeid vannak, ideiglenesen a VGA-t. Kellene egy normális táp is, gyűjts hozzá úgy 10-20-at még.
2015. aug. 13. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:

#2-es.

Első vagyok és miért is???

Ez a gép egy jó gép volt a maga korában. Komplett új gépre nincs pénz jelenleg. És mivel a gép flexibilisen építhető megadott keretek között, így miért is ne?

A GPU-nak szánt R9 280 megállja a helyét, amai játékokkal szemben, a tápegység meg biztonságot ad a gépnek, hisz védi a gépet az elektromos károktól. Amit én írtam csináld meg a procid, még aránylag meg is hajtja ezeket

2015. aug. 13. 22:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Azért mondtam, mert én nem VGA, hanem alaplap-proci kombót gondoltam cserélni, amikor elkezdtem írni, még nem láttam a te hozzászólásodat.
2015. aug. 13. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen videokártyát és tápot cserélj, játékos célra a többi tökéletesen megfelel. Az #1 tápajánlata jó, de nem tudom honnét tud 55-ért r9 280-at szerezni, én mindenhol 60 fölött látok csak. Ha nem akarod ennyire feszegetni a keretet, egy R9 270x is jó.
2015. aug. 13. 22:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!!:) Csak azt szeretném kérdezni még hogy az fsp raider 550w és egy fsp hyper 600w között mekkora a külömbség?
2015. aug. 13. 22:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Frászkarikát kell neked 550 wattos táp.

69 wattos a proci

A vga referencia fogyasztása max 150 watt. 219-nél vagyunk, egyéb fogyasztókkal is 250 alatt megáll.

Egy 400 wattos minőségi táp teljesen elég, vagy ha a jövőre is akarsz gondolni, akkor max egy 450-es.

Egyébként én használtam lc powert, 5 éven át semmi baja sem volt. Pedig volt pár áramszünet, áramingadozás. Akkoriban a jobb darabok úgy tudom, normális belsővel rendelkeztek, pl amiket a chieftec is felhasznált. Szóval nem egy HKC szint, de azért nem is éri el egy FSP megbízhatóságát. Na de mindegy, azért jobb, ha egy neves, minőségi darab van a gépedben.

Vegyél egy r9 270x-et a gépbe, az kb 140 watt körül fogyaszt és passzol a procidhoz, elég a full hd magas részletességű játékhoz. Kb 50000ft. Marad 20000ft-od, ebből 15-ért vegyél egy deepcool, vagy fps 400 wattos tápot, a maradék pár ezret meg idd el :)

2015. aug. 13. 23:45
 8/9 Andracsik Tamás válasza:
Bocsáss meg érte (!) de ott kezdődik a hiba "intel" !!!
2015. aug. 14. 05:41
 9/9 anonim ***** válasza:

#8:

Miért is?

Másfelől bocs, a 280-ért pár napja még 55.000-58.000 ft volt az áruk.

Én egy R9 270X VAPOR-X kártyát hajtottam, és 10 hónap után behalt. Eleinte artifactolni kezdett-csíkozódott a kép-villogtak a formák-majd egyszer leállításkor elpattant valami a kép kimerevedve, de a gép sikeresen leállt. Visszaviszem a boltba a komplett gépet, hát elszállt a kártya, garanciában cseréljük.

De mindezt úgy, hogy a kártya már 4 hetet volt fent a pcx-nél meg a forgalmazónál, ahol agyon tesztelték. Hazajött, beraktam, 2 óra után elpattan az egész.

Én egy R7 370 Nitro-t kértem helyette. Kisebb és jobb.

2015. aug. 14. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!