Túlmelegszik a gépem mostanában és ez mitől lehet?
3 hónapja van meg az új számítógépem és pár héttel ezelőtt még tökéletesen működött, witcher 3-azni/gta 5-özni meg sok minden mással is tudtam rajta nyugodtan játszani, de mostanában nagyon melegszik egy 20 perces cs:go-zás után felment akár 75 fokra a processzor az alaplap pedig 84 fokra arkot most már nem is nyitom meg mert túlmelegszik és kikapcsolja magát. Gondolkoztam azon hogy kicserélem a proci hűtőt mert ez nagyon zavar de szerintem az sem oldaná meg a problémát. A számítógép házban 2 ventilátor van, elől szívja hátul fújja ki a levegőt. Miért lett ilyen meleg a gépem? A válaszokat előre is köszönöm.
A számítógépem:
-táp: [link]
-proci: [link]
-Hűtő: [link]
-alaplap: [link]
-ram: 2* [link]
-videokártya: [link]
-merevlemez (hűtővel ellátva): Toshiba 1tb
-ház: [link]
no vedd csak még lejjebb ha lehet :D
és mondom, egy új hűtő elfér oda. ill tuti h melegszik a videokártyád mint az állat, mert nagy neki az a játék, szal kellene egy kis ventit raknod alulra h segíts neki.
dobj rá egy ilyet az fxre ha nem gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!