Túlmelegszik a router, tudok valamit tenni ellene?
Figyelt kérdés
Főleg most a nagy hőségben túlmelegszik, ezért állandóan elmegy a net.
Tudok valamit tenni ellene? Ha kikapcsolom és megvárom, hogy lehűljön, utána megint jó, de kb 20 perc alatt újra forró, hozzá érni alig lehet.
2015. aug. 16. 09:59
1/6 anonim válasza:
"...tudok valamit tenni ellene?"
-Ventilátorról hallottál már?
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, hallottam ventilátorról, csak gondoltam hátha van más megoldás is. Köszönöm azért a válaszokat, elég régi is már.
2015. aug. 16. 10:09
4/6 anonim válasza:
Nekem 5 ezer forintos TP link 2 éve folyamatosan be van dugva, állandó használat alatt van. Mind Wifi, kabeles internet és mostanában elég sok LAN (helyi hálózat) parti mecs megy 2 laptoppal és a PC-vel. Nem melegszik. Javaslom cseréld le te is. Ne babrázz a ventilátorokkal. A régit meg dobd ki.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, alapból arra gondoltam ,hogy veszek másikat, de reméltem meg lehet menteni :D
2015. aug. 16. 20:52
6/6 P.O.C. válasza:
Mérd be a tápot. Lehet túl áramot ad neki és azért melegszik.
Ha nem az a gond, akkor szerelni kell a chipre egy nagyobb passzív hűtőbordát. Leszeded egy selejt alaplapról vagy videokártyáról és pillanat ragasztóval felragasztod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!