Túlmelegszik de miért?
Van egy Asus r9 290 DirectCU II-m <--(Ezzel van a baj) és egy Radeon HD 5700-am
Az r9 290-nek tapasztalt hibája: leírok mindent szóról szóra ne, hogy kifelejtsek valamit Szóval bocsi a kicsapongásért.
- Túlmelegszik DE mindentől 50,60,70-fokra van hogy éppen hogy csak felmegy 40-re de már jelentkezik a hiba Pl: CsGO-ban nem nagy gépigényű játék! 1280 x 720,1920 x 1080 Minden Alacsonyra van állítva és véletlen percenként egyszer megakad és elfeketedik a kép a fejhallgató-ból éles Búgást kezdek el hallani és felpörög a videókártya ventilátora utána Sípolást hallok Valószínűleg a bios jelző hang asszem 1 hosszú 3 rövid De nem biztos.
Letöltöttem a Asus Gpu Tweak-et és ha át akarok benne állítani valamit ugyan az történik mint a játékoknál.
A Radeon HD 5700-as ugyan azokkal a játékokkal játszom Magas és közepes beállítások mellett és semmi baja.
Köszi a válaszokat
még csak 3 hónapos csak nem találom a garanciáját
Nem lehet, hogy a táp kevés neki ?
hkc v power 550w
Amúgy írtam, hogy a program amivel tudom állítgatni egyből ki nyírja gépet.
,,Letöltöttem a Asus Gpu Tweak-et és ha át akarok benne állítani valamit ugyan az történik mint a játékoknál. "
ott nem melegszik túl semmi hanem az a jó minőségű táp amire képes voltál rákötni az miatt van gond. és azért sípol a gép is.
Azt a szart mindenképpen cseréld le mielőtt kinyírja az egész géped.
FSP Raider 550 pl. de mindjart megnezem az aktualis tapkinalatott mert nagyon elszaltak az arak
ha minel elobb nem csereled le a tapot akkor tonkre fog tenni valami, ha mar most tonkre nem tett (ami hibajelensege kesobb fog elojonni, mikor mar hiaba csereltel jo tapra)
5700 joval kevesebbet fogyaszt mellesleg
Köszönöm a válaszokat !
Cserélem is a tápot.
Az a FSP az alsótápként is funkciónál?
Corsair Carbride Air 540-be az jó lenne ?
Antec 520W NeoECO 520C
Super Flower 650W SF-650P14HE
Be quiet! 500W System Power S7 BN144
pl. de ahogy lattam eleg nagy valasztek van
pcx.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!