Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Túlmelegszik de miért?

Túlmelegszik de miért?

Figyelt kérdés

Van egy Asus r9 290 DirectCU II-m <--(Ezzel van a baj) és egy Radeon HD 5700-am

Az r9 290-nek tapasztalt hibája: leírok mindent szóról szóra ne, hogy kifelejtsek valamit Szóval bocsi a kicsapongásért.

- Túlmelegszik DE mindentől 50,60,70-fokra van hogy éppen hogy csak felmegy 40-re de már jelentkezik a hiba Pl: CsGO-ban nem nagy gépigényű játék! 1280 x 720,1920 x 1080 Minden Alacsonyra van állítva és véletlen percenként egyszer megakad és elfeketedik a kép a fejhallgató-ból éles Búgást kezdek el hallani és felpörög a videókártya ventilátora utána Sípolást hallok Valószínűleg a bios jelző hang asszem 1 hosszú 3 rövid De nem biztos.

Letöltöttem a Asus Gpu Tweak-et és ha át akarok benne állítani valamit ugyan az történik mint a játékoknál.

A Radeon HD 5700-as ugyan azokkal a játékokkal játszom Magas és közepes beállítások mellett és semmi baja.

2015. aug. 16. 18:03
1 2
 1/13 Trevor. ***** válasza:
Vram órajeléből vegyél vissza kicsit.
2015. aug. 16. 18:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Hibás kártya is lehet. Ahogy lenni szokott, próbáld ki másik gépben, és ha ott se jó, akkor cseréltesd.
2015. aug. 16. 18:08
 3/13 anonim ***** válasza:
A hülyeségre meg ne hallgass, mert ha gyári órajelen nem működik, az hibás. Akkor is hibás, ha alacsonyabbon működik. A problémát nem a szőnyeg alá kell söpörni, hanem megoldani. Lehetőleg a garancia lejárta előtt, nem két évvel utána vakarni a fejed, hogy mégis csak ki kellett volna cseréltetni b***zerálás helyett.
2015. aug. 16. 18:09
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

még csak 3 hónapos csak nem találom a garanciáját

Nem lehet, hogy a táp kevés neki ?

hkc v power 550w

2015. aug. 16. 18:24
 5/13 A kérdező kommentje:

Amúgy írtam, hogy a program amivel tudom állítgatni egyből ki nyírja gépet.

,,Letöltöttem a Asus Gpu Tweak-et és ha át akarok benne állítani valamit ugyan az történik mint a játékoknál. "

2015. aug. 16. 18:43
 6/13 Trevor. ***** válasza:
Arra a szarra rámertél bízni egy R9 290-et? Te sem vagy normális. Minél hamarabb cseréld le valami normálisra.
2015. aug. 16. 18:55
 7/13 anonim ***** válasza:

ott nem melegszik túl semmi hanem az a jó minőségű táp amire képes voltál rákötni az miatt van gond. és azért sípol a gép is.

Azt a szart mindenképpen cseréld le mielőtt kinyírja az egész géped.

2015. aug. 16. 19:00
 8/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

FSP Raider 550 pl. de mindjart megnezem az aktualis tapkinalatott mert nagyon elszaltak az arak

ha minel elobb nem csereled le a tapot akkor tonkre fog tenni valami, ha mar most tonkre nem tett (ami hibajelensege kesobb fog elojonni, mikor mar hiaba csereltel jo tapra)

5700 joval kevesebbet fogyaszt mellesleg

2015. aug. 16. 19:41
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

Cserélem is a tápot.

Az a FSP az alsótápként is funkciónál?

Corsair Carbride Air 540-be az jó lenne ?

2015. aug. 16. 19:54
 10/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Antec 520W NeoECO 520C

Super Flower 650W SF-650P14HE

Be quiet! 500W System Power S7 BN144

pl. de ahogy lattam eleg nagy valasztek van

pcx.hu

2015. aug. 16. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!