Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi okozhatja a gépemben a...

Depallier kérdése:

Mi okozhatja a gépemben a bottleneck-et?

Figyelt kérdés
Hali! A segítségeteket kérném bottleneck ügyben. Egy gtx750ti gpu-t használok egy amd phenom II x4 965-ös processzorral,8gb ddr3-as kingston hyper x memóriával, mindez egy asrock n68c-s ucc alaplapra van építve. Ezzel a konfiggal próbálok játszani, de egyszerűen nem tudok értelmes fps szintet elérni. A benchmark alapján, amit csináltam a cpu kihasználtsága mind a 4 magon 95% körül van, míg a gpu terheltsége sosem ment 30% fölé. Ezeket az értékeket War Thunder, Far Cry 4, GTA V és Battlefield 4 közben is megkaptam. Azéer furcsállom ezt az egészet, mert a youtube-on pedig ennél gyengébb konfiggal is csinálnak gameplay videókat magas grafikai beállításokkal (ezeket az értékeket alacsony beállításokkal kaptam). Azt kérdezném, hogy miként tudnám ezt kiküszöbölni, válaszaitokat előre is köszönöm

2015. aug. 16. 17:00
 1/2 BM-Striker ***** válasza:

Ez a lap nem támogat 125w-os processzorokat.

A Phenom II 965 rajta sincs a támogatási listán.

[link]

2015. aug. 16. 17:17
 2/2 A kérdező kommentje:
És tényleg! De buta vagyok, hogy eddig nem vettem észre.. köszi a választ :D
2015. aug. 16. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!