Mi okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
Naponta 1-2x egy fél másodperc erejéig bevibrál feketén a monitor. VGA kábellel csatlakozik (kb 4 éve van meg a monitor, fullhd 22") a videokártyához (R9 280 - kb 1 hónapos). Kb 1 hete kezdte és véletlenszerűen egy pillanat erejéig van az egész jelenség.
Legújabb amd ccc van fenn, porosnak nem poros semmi, takarítva is lett. Általában böngészés közben történik, játék vagy egyéb használat közben még nem volt egyszer sem.
Régebben, a másik videokártyával nem volt ilyen, legalább is nem tapasztaltam.
2015. aug. 3. 18:31
1/6 anonim válasza:
TDR lehet. Nézz utána, hogy valóban az-e. Ha igen, logolva van az eseménynaplóban.
2/6 A kérdező kommentje:
Kieg.: a kép nem megy el, csak bevibrál picit feketén de még 1 másodpercig sem tart. Talán a monitor nem tud frissíteni időben?
2015. aug. 3. 18:36
3/6 A kérdező kommentje:
Nem találtam semmi ilyesmit a naplókban, átnéztem most.
2015. aug. 3. 18:40
4/6 anonim válasza:
Szerintem ott VGA csatlakozóval lehet gond.
Nem tudod rákötni HDMI-re?
5/6 A kérdező kommentje:
De, az lesz. Terveztem venni új monitort de most még nem aktuális. Akarok venni most majd dvi/hdmi kábelt, hogy azzal is kipróbáljam.
2015. aug. 3. 18:44
6/6 A kérdező kommentje:
Futtattam 2 fajta benchmarkot is, de nem lépett fel a hiba. Olyan, mintha a monitor meg a vga nem lenne teljesen szinkronban mindig. A monitor lemaradna képfrissítésben a vga-tól vagy nem tudom.
2015. aug. 3. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!