Mikor lessz iPhone 7?
Mikor fog kijönni az iPhone 7 és mi a konfigurációja?
Köszi
Nem neked szólt. :P
Hát, én nem akarok vitázni senkivel, csak egy egyszerű véleménynek szántam, de hát...:D
"Mekkkora"
* Mekkora
Gyorsan kijavítom mert aztán ezért is leleszek szólva. Tehetek én róla hogy nem húzza alá az iPhoneom????!! :O
Hát nem tudom nekem gondom eddig a WP-vel nem volt.
Android-ot meg WP pedig nem lehet összehasonlítani
Ios-t meg WP-t hamarabb.
Nekem elsőnek androidom volt két évig de a vége fele már borzalom volt, akadás, fagyás, kidobál mindenből...
Amióta megvan az 530 azóta semmi gond nincs. Kamerája ennek se egy nagy valami látszik hogy nem egy Sony lencse (egyik legjobb és ha jól tudom ios-ba is az van), bár a kamera az engem nem is izgat. De gyorsaságra nincs panasz, fagyni eddig még nem fagyott. Még nagy játékot is elvisz Pl. Asphalt 8. Kilépni lépett már ki programból de az fb messenger volt ami alapból szarul van megírva rá mert haveromnak 930 van ami jóval erősebb és neki is ugyan olyan szar a messenger rajta.
Összességében azt lehet mondani hogy WP az az olcsó Ios.
Egy hibája van hogy kevés alkalmazás van rá, de ha az lesz amit a WP10-el ígérnek akkor már ez se lesz gond.
Az tuti hogy nekem android soha többé nem kell. Jó pár évig WP-s leszek az is tuti.
# 29
Felőlem bárhol összehasonlíthatják, a tényen nem változtat, hogy egyes csúcs droidok sebessége sehol nincs hozzá, hiába a 2-3x erősebb hardver, ergo elég hülye összevetési alap.
# 34/35
Nekem már volt kezembe mind 3 OS el szerelt teló, Droid, iOS és WP is. Ami tetszett eddig az a droidos telők egy része, és a legjobban pedig az iPhone ok.
Androidos telókkal általában az optimalizálatlan szoftver a gond (Mint Ace 4 nél pl: 4mag 1GB RAM aszthiszem és a rendszer befagy, restart-ol minden baja van, pedig az sem olcsó telefon, és mégis)
Nokiákból nemakarok senkit sem leszólni de ami eddig a kezemközt volt 525 és 625 mindkettővel negatív élményem volt. Egyedűl a nagyon régi veterán nyomógombos telók amik megálják a helyüket, mint faternak is 10-12 éves Nokia 3410 asszem, típusu készüléke van és semmi gond nincs vele, bár mondjuk érthetően az aksi üzemidő kezd egy kicsit csökkenni, de még ígysem olyanf*ss mint a mai okostelefonok üzemideje, ami csoda ha használat mellett kibír 2napot.
iPhone ok közül pedig 4S volt a kezemben, egy 8GB os változat, fura volt hogy az a 2magos CPU milyen gördülékenyen futtatja a rendszert. Nem akadt, a kamera gyönyörű képeket és videókat csinál, rossz szó nem esett rá.
ma 18:52
Közölted a véleményed??? Az nem vélemény, hogy a tényeknek mondasz ellent. Az szimplán baromság.
Tény, hogy egy A8-as kétmagos chip durván alázza az akár 8 magos droidba épített fostalicskák teljesítményét is. Akkor milyen véleményről beszélsz??
Vagy az, hogy a 8mp-es kamerával a sokmegapixeles droidos telefonktól fényévekkel jobb képeket készít.
Vagy az, hogy " alig van rá ingyenes program". Ez a legnagyobb baromság amit írtál. Mégis mikor használtál te iPhone-t? 2007-8-ban?? Mert kb ezen a szinten mozoghatsz.
Plusz:
" minden alkalmazás miatt pénzt akarnak lehúzni tőled" Lásd előző pont. De érdekes, hogy egyre inkább azt tapasztalom, hogy iOS-re le tudok valamit tölteni ingyenesen, de droidnál nincs meg ez a lehetőségem ugyanannál az appnál, csak fizetősen. Sőt sok alkalmazás meg sem jelenik droidra ami iOS-re igen.
Szóval lehet, hogy van tapasztalatod, de úgy kb 6-7 évvel el vagy maradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!