Mikor lessz iPhone 7?
Mikor fog kijönni az iPhone 7 és mi a konfigurációja?
Köszi
Itt most hol a gyűlölet?
Én nem azért írtam úgy az ios hogy ifos mert valami bajom van az iphone-al csak ez a kérdés baromság volt. Mert jósok nem vagyunk és csak akkor lesz dátum ha kiadnak valami hírt.
Ez inkább az iPhone mánia miatt maitt ellenérzés miatt van, mint a készülék miatt.
Én már haszunáltam több féke Iphone-t fejlesztői telefonként. Nem rosszak, de túl vannak árazva.
------------
Kb. jövő év közeére egyébként .
Iphone 6s szeptemberban jön ki.
# 12
Az első válaszra gondoltam például, de tényleg semmi kötekedés nem volt ebben, csak érdekelt.
Erre voltam kíváncsi, köszönöm! És a túlárazással egyetértek.
"Az első válaszra gondoltam például"
Az irritál, hogy minden 2. hülyegyerek ezzel menőzik. Suliba, utcán, mindenhol ő király, mert iPhone van a kezébe. Tökmindegy, hogy hardverre bármelyik másik gyártó telefonja keresztbe veri, hogy alig van rá ingyenes program, túl van árazva, és minden alkalmazás miatt pénzt akarnak lehúzni tőled, mindenkinek ez kell. Soha nem értettem mire jó ez.
#17 +1
Teljesen igazad van. 100%-ban egyetértek veled.
# 17
Az egyáltalán nem a készülék hibája, hogy egyes helyeken milyen "kultuszt" fantáziálnak köré.
A többiről meg kár lenne vitázni, kinek a pap alapon.
Mondjuk hardver tekintetében aligha lehet normálisan összehasonlítani a droidos készülékekkel, ha használtál már valamilyen készüléket ezekből tudod, hogy sebességben a "gyenge" hardver aligha fog megérződni, sőt.
Btw a legfőbb konkurenciához(samu) képest még annyira elvetemülten nem is dárga, és az árát is jobban tartja.
Időpont ma 17:56
Az ilyen fogalmatlan hülyék is minek írnak ide??
Annyi baromságot hordtál itt össze, hgoy az rettenetesen fájdalmas. Hót hülye vagy az iOShez meg az iPhonehoz is az tisztán látszik.
Nem nincs iPhone-om, de nem is vagyok iszonyat buta elvakult ihater.
- Alig ingyenes alkalmazás??? Ezt a bullshitet honnét szedted? Lassan több lesz rá, mint droidra, mivel egyre jobban terjed az IAP.
- Hardverben erősebb egy telefon?? Na és?? Attól még nem lesz gyorsabb. Mivel a droidnak qrva nagy a hw igénye. Ennyi, de ettől még ez egyáltalán nem előny főleg, hogyha összefossa magát a droid meg lassúbb a bika hw-re is. Ráadásul gondolom a hardveres IT ismereted addig terjed csak, hogyha több a mag, akkor az jobb. LOL
- "és minden alkalmazás miatt pénzt akarnak lehúzni tőled" Lásd IAP droidon is.
- Túlárazott? Igen, de a csúcsdroidok is rohadt túlárazottak a tudásuk meg nem sokkal több, de legalább baromi sokba kerülnek. Az olcsóbb modellek, meg mindig valahol elvéreznek az iphone-nal szemben.
A többi pontban qrva nagy baromságokat hordtál össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!