Mikor lessz iPhone 7?
Mikor fog kijönni az iPhone 7 és mi a konfigurációja?
Köszi
iPhone ban, leginkább az anyaghasználat ami jószokott lenni, nem full recsegős műanyag mint a többi készülék 98%-a. Igen, elismerem drága.
OFF
Nokia is egy kalap sz*r, az is mekkora f*ss már, 2magos proci és 512 RAM mindez 79.999Ft ért, nah tényleg sokkal jobb, és ratyi az egész, ráadásul van olyan marha aki megis veszi.
Samsungnál meg hiába erőmű, sok műanyagból áll, és a rendszer meg optimalizálatlan. (Haveromnak is az Ace 4-e, már az első hónapban ugy fagyott mint a sz*r)
Nagyon akarnánk mindegyik készülékgyártóra lehetne találni hibát. Igen drága az Apple termékek, viszont azt nem 1 évre veszi az ember, meg nem műanyag az egész.
Ráadásul. Lehúzás?? Igen bmeg dolgozzál ingyen hülyegyerek. Gyere el hozzánk és fesd le a plafont, és majd nem fizetek csak annyit mondok, hogy ez lehúzás és húzz innét.
Agyf_szt lehet kapni az ilyen címeres gyökerektől.
"Nokia is egy kalap sz*r, az is mekkora f*ss már, 2magos proci és 512 RAM mindez"
Látom ismét egy hozzánemértő szagemberrel van dolgunk. LOL
Látom neked is csak annyi van, hogy több mag az jobb.
Szánalmas a XXI. században amikor már több helyen az óvodában is használnak valamilyen szinte számítógépet és már a kisiskolásoknak is tanítanak informaikát.
"2magos proci és 512 RAM mindez 79.999Ft"
Én nem akarok nagyon belefolyni a balhéba, de légyszíves linkeld már azt a telefont!
Mert nekem nokia lumia van 4 maggal 512rammal és 25-ért vettem.
De az ios-t meg az androidot meg kár egymáshoz hasonlítani mint ahogy az ios és windowst is.
# 24/25
Nem mag alapján, osztálytársamé a teló és egy kalap fo*s. Hardvere is, kamera szutyok képeket csinál, állandóan buggol az egész, pl: zenelejátszónál, vagy szimplán kidobja. És ugyanezt csinálja a 525 ös Lumia is. Csak az olcsóbb. A rendszer semvmi fényes, és kevés ennyi RAM, ennyi pénzért
Nokia Lumia 625 asszem, ami 60-80k volt akkor, oszt társam elmondása szerint. T-Mobilnál és akkor vette mikor újvolt, tehát előrendeléssel
Akkor ott valami komoly gond van(elcseszni is tudás amúgy a wp-t, bár barátnőm is sikeresen szétbarmolta, aki tud az tud), az előző telóm is lumia volt(és hónap elején a következő is az lesz), a rendszer tükörsima, szinte az iOS gyorsaságához tudom fogni. Volt nálam 520-as, 630-as, 735-ös is(meg 610, na az tényleg vacak volt) egyiken sem volt semmi gond.
A 625 meg 2 éves teló, plusz hardver tekintetében nem szabad droidhoz mérni, a WP jóval kevesebbel beéri.
A 625 kamerája tényleg középszerű, az 525 meg alsó kategória, abban az árban mutass olyan telót ami kínált annyit mint az kínált.
Köszönöm szépen, hogy lehülyézel, bár nem hat meg, nyugodtan. :D
Pont onnan szedtem mindent, mert sajnos volt tapasztalatom iPhone-al. :D Kicsit gondolj bele, csak a leharapott almát kell megfizetned a hátlapon. De én nem akarok veled vitázni, és nem kezdtem beszélni a processzormagok számáról sem, sem a GHz-ről, meg semmi ilyenről... annyit mondtam, hogy hardveresen az összes Androidos mobil mellett elvérzik, és ezt nem szabad arra fognunk, mert az iOS-nek ennyi "elég". Így van? Így. Köszönöm, ennyit mondtam. Én csak közöltem a véleményem más szidása nélkül, amíg neked nem megy, kérlek, ne válaszolj semmit. :D Vagy ne nekem.
"Mondjuk hardver tekintetében aligha lehet normálisan összehasonlítani a droidos készülékekkel"
De ha mindenhol megteszik, ne menjünk el mellette szó nélkül.
Belegabajodok már a sok hozzászólásba. Ha nekem írtad, akkor én nem hülyéztelek le, ha mégis elnézést. :) Nemakarok senkibesem belekötni :D
Kinek a pap kinek a papné. Én azért elfogadnék egy iPhone 6-ot, mert 4S-t már kipróbáltam a formavilág bejött, szoftveres akadás nemfordult elő, ami az androidnál már igen sőt wp nél is.
Csak miért ilyen drága egy telefon xd (iOS, Android és WP re is vonatkozoan)
Mekkkora vita kerekedet ebből a egyszerű kérdésből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!