Attól függ menni pénzért kapod meg, és milyen állapotban.
Normális áron jó vétel lehtet.
Mint iphone4s tulaj mondom, hogy ez a telefon elavult. Nagyon.
Persze ha telefonálni akarsz, sms-t írni, akkor jó, de minden másra van sokkal jobb és gyorsabb konkurens eszköz. Itt csak a logót fizeted meg. Semmivel sem jobb, mint az előző, 60000ft-os windows phone-om, sőt. Ráadásul eléggé meg van kötve a kezed minden téren a használata során.
10000ft-ért pedig biztosíthatlak, vagy lopottat kapsz, vagy valami selejtet. Jellemzően 70-80000 ft-tól indul az áruk még a kifutás esetén is. Ami raktárkészleten maradt - kizárt hogy van olyan, kipucolták az egész országból a maradékot meg az apple visszaveszi - az tartja az árát.
Szóval légy résen. 10000ft-ért nem apple iphone-t kapsz, hanem mint írtam, lopottat, vagy @pple-t (valami kínai utánzatot).
Hoppácska, benézted. A 2-es válaszoló pénzösszegét valamiért hozzád társítottam.
Így annyiban módosítom a fentieket: kb 70-80000 között reális az ára, ha a logót akarod birtokolni és nem a használható technológiát. A 8GB-os modell ennyi, amiből nekem van 1 GB szabad helyem úgy, hogy az iGo-n és a zseblámpa appon kívül minden kötelező gyári elem rajta.
Viszont ennyi pénzből már időtálló telefont is kaphatsz, ami bővíthető legalább sd kártyával, jó esetben meg cserélhető akkuval.
benézted = benéztem....
Na jó, nem megy ez az írás ma nekem...
Viszont sok pénzt nem szeretnék kidobni telefonra. (ezért gondoltam a 4s-t mert most feltöltőkártyásan 80 körül van, és ettől többet telóra nem akarok szánni. )
Esetleg egy Samsung Galaxy Grand Prime ami belefér a keretembe. Az mennyire éri meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!