Az lenne a kérdésem, hogy mivel Iphone-t szeretnék venni, hogy megéri-e megvenni a 4-et ami azért sokkal drágább a 3-nál. Szóval biztos jobb, de nagyon sokkal drágább. És, hogy mik a lényeges változások a kettő között!
de sztem tökmindegy h meiket veszed...mert tudásban az iphone sosem csinált nagy áttöréseket...
az iphone az dísztelefon...
2012. jan. 29. 15:52
2/8 anonim válasza:
első neked se sokszor volt iphone a kezedbe a 4 sokkal jobb mint a 3. Gyorsabb,jobb felbontás,jobb kamera,videó stbkb minden jobb. Iphone van olyan jó mint bármelyik másik teló sőt talán jobb ios miatt viszont tény nagyon drágák
2012. jan. 29. 18:52
3/8 A kérdező kommentje:
Elsőhöz hozzászólva, abban teljesen igaza van, hogy az emberek legalább 70% úgymond "menőségből" veszi!
2012. jan. 29. 19:43
4/8 anonim válasza:
2x volt iphone-om de most mégis egy androidos note-om van mert ezerszer többet tud...
ha kamerázni akarsz akkor kamerát vegyél, ne telefont...
lehet h gyorsabb a 4...de nem tud többet..csak parasztvakítás az egész...
csak dísztelefon!!
2012. jan. 29. 19:52
5/8 anonim válasza:
a note mibe tud többet mint 1 iphone?? semmibe te megint hülye vagy ennyi erőből az s2 se tud többet mint 20 ezres alcatel
2012. jan. 29. 19:55
6/8 anonim válasza:
ja és a note meg sose vennék az már tab nem telefon és szerintem ronda hogy ekkora akkor már inkáb galaxy s2 az még jól is nézki
2012. jan. 29. 19:57
7/8 anonim válasza:
nekem ez jött be..nem olyan nagy amúgy...
és sokkal jobbak az androidos alkalmazások jobb a frissítési rendszer is mint az iphone-omnál volt..
ugyh nem előítéleteim vannak hanem tapasztalataim...
2012. jan. 30. 07:22
8/8 anonim válasza:
egyszerüen amit le írsz az hülyeség :D egy független is elismeri hogy appstore nagyobb a választéka mint az androidnak de mind 2 opra meg van szinte mindenprogramm ami kell
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!